![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, im πλησιάζει προς την αγορά των ανταλλακτικών για τη νέα μου οικοδομήσουμε. im πάρουμε 4850, και Αναρωτιόμουν αν ο κατασκευαστής του σκάφους θέματα, τα σήματα im εξετάζουμε είναι: Ζαφείρι, Palit και Gainward. όλα τα χαρτιά μέσα $ 7 από την άλλη. ναι, όντως ο κατασκευαστής καθορίζει relability, overclocking δυναμικό κτλ;;;; im σήμερα κλίνει προς το ζαφείρι, όπως αυτό έχει διπλή σχισμή δροσερότερες αντί της αναφοράς μία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρίξτε μια ματιά στα specs, ορισμένα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετική, ορισμένοι μπορεί να είναι ήδη εργοστάσιο overclocked. Έπειτα, υπάρχουν πράγματα όπως ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, μπορεί να έχει ένα στοίχημα ανεμιστήρα από άλλες. Κ.λπ.
| |||
| |||
| όλες τις προδιαγραφές ar5e πανομοιότυπες, με εξαίρεση το ψυγείου για το ζαφείρι, το οποίο είναι μεγαλύτερο και υποθέτω καλύτερα. i palit αποφάνθηκε την κάρτα από τον κατάλογο, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα με αυτά. |
|
| |||
| |||
| Sapphire έχουν κάνει για ATI κάρτες yonks. Θα πάμε μάλλον για αυτούς. Η καλύτερη ανεμιστήρα φαίνεται επίσης ένα καλό λόγο να το κάνει. |
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που κάποιος ζητήσει να προκαλέσει ερώτηση Αναρωτιόμουν γι 'αυτό εγώ. |
|
| |||
| |||
| κατέληξα να πρόκειται για ένα ζαφείρι με τη διπλή σχισμή δροσερότερες λιγότερη θερμότητα:) |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά! Έχω την Nvidia Geforce 8500GT τώρα, αλλά, νομίζω ότι θα εξετάσουμε το Saphire τώρα! ![]() 4830 είναι το μοντέλο πολύ αξιοπρεπή; Δεν ξέρω αν μπορώ να επανέλθει με τα κονδύλια για το 4850 ή μη. Είμαι ένα δεύτερο ξύπνιοι Νόμιζα ότι μιλάμε για το 4830 γελάω δυνατά! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 είναι μια εξαιρετική κάρτα, μπορείτε να overclock σε ταχύτητες πολύ κοντά στο 4850.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα δώσει το 4830 το κάνουμε όταν τα κεφάλαια επιτρέπουν. λόγω έχοντας Γλαύκωμα, λίγο κάθε λεπτομέρειας σίγουρος βοηθά. Χαίρομαι ήμουν σε θέση να πάρετε αυτό το 24 "παρακολουθεί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| DVD των Windows και το Movie Maker δεν θα λειτουργήσει. | Garigoun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 9 Οκτωβρίου 2009 11:26 |
| Δεν Εμφάνιση μετά την εγκατάσταση του νέου βίντεο Card (PowerCooler HD4850) | shuabert | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 22 Αυγούστου 2009 11:49 |
| Βοήθεια για Streaming Palit HD4850 | patchbear | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 20 Μαΐου 2009 00:07 |
| Ποιο είναι το θέμα μου με IE; | guidotty2009 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 8η Μαΐου 2009 13:06 |
| Burning DVD - Έχει σημασία αν θα αγοράσει DVD-R ή DVD + R | Πρόβλημα | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 22 Μαρ 2009 09:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |