![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi all, uzimajući im blizu kupovine dijelova za moju novu izgradnju. im uzimajući 4850, i bio sam zadivljen, ako proizvođač odbora pitanja, brandovi su im gledate: Sapphire, Gainward i Palit. kartice su sve u roku od 7 $ svaki ostali. tako, to je proizvođač odredio relability, overclocking potencijal itd?? im trenutno sklonost prema safirom kao da ima dual slot hladnjak umjesto referentne jedan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaju pogled na naočale, određene stvari svibanj biti drukčiji, neki svibanj već biti tvornica overclocked. Zatim tu su stvari kao graditi kvalitetu i pouzdanost, neki svibanj imati kladiti navijač od drugih. Itd.
| |||
| |||
| sve naočale ar5e identične osim za hladnjak na safir, što je veći i bolji pretpostavljam. Ja vladali Palit karticu s popisa, doima se mnogo ljudi koji su imali problema s njima. |
|
| |||
| |||
| Sapphire su ATI kartice za izradu yonks. Ja bih vjerojatno ići na njih. The fan i bolje izgleda dobar razlog da to učinite. |
|
| |||
| |||
| Drago mi je netko pitao to pitanje uzrok bio sam o tome pitajući se. |
|
| |||
| |||
| I na kraju ide za safirom sa dual slot hladnjak manje topline:) |
|
| |||
| |||
| Hvala za savjete fellas! Imam Nvidia Geforce 8500GT pravo zatim, ali ja mislim da će gledanjem u Saphire aukciji! ![]() Model 4830 je prilično pristojno? Ne znam da li može doći do sredstava za 4850 ili ne. Ja sam budan polovine Mislio smo bili govorimo o 4830 Lol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 je odlična kartica, možete ga overclock blizu 4850 brzinama previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mislim da ću dati 4830 namjeru kada sredstva dopustiti. zbog imaju glaukom, svako malo detalj svakako pomaže. Drago mi je bio sam u mogućnosti da biste dobili ovaj 24 "monitor |