![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, im szerzés közel a vásárláskor alkatrészek új építeni. im szerzés egy 4850, és én arra gondoltam, ha a gyártó a fórumon ügyekben a márkák im looking at a következők: Sapphire, Palit és Gainward. A kártyák mind $ 7 egymást. igen, nem a gyártó meghatározza relability, overclocking potenciál stb???? im jelenleg felé hajló zafír, mivel a kettős nyílással a hűtő helyett a hivatkozás egy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ismerkedj meg a szemüveg, bizonyos dolgokat lehet más, néhány már gyárilag overclocked. Aztán ott vannak a dolgok, mint építeni a minőség és a megbízhatóság, az egyes lehet fogadni a ventilátor, mint mások. Stb.
| |||
| |||
| a specs ar5e azonos, kivéve a hűtő a zafír, mely nagyobb és feltételezem jobb. i rendelkezett a Palit kártya le a listáról, úgy tűnik, sok ember volt baj velük. |
|
| |||
| |||
| Sapphire volna, hogy az ATI kártyák yonks. Én valószínűleg megyek értük. Minél jobb a ventilátor is, úgy tűnik, egy jó indok erre. |
|
| |||
| |||
| Örülök, hogy valaki megkérdezte kérdés, mert arra gondoltam, hogy magam körül. |
|
| |||
| |||
| i vége megy egy zafír a dual slot cooler kevesebb hőt:) |
|
| |||
| |||
| Kösz a tippeket srácok! Az az Nvidia Geforce 8500GT most, de azt hiszem lesz ránézünk a Saphire most! ![]() A 4830 modell elég tisztességes? Nem tudom, én terjesztette be a pénzt a 4850 vagy nem. Én felét ébren Azt hittem, beszélt a 4830 Lol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 kitűnő kártyát, akkor overclock, hogy közel 4850 fordulatszámon is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, majd a 4830 el, ha a források lehetővé teszik. miatt, amelyek Glaucoma, minden kis részlet biztosan segít. Örülök, hogy tudtam, hogy ez a 24 "monitor |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows DVD Maker és Movie Maker nem fog működni. | Garigoun | A Windows operációs rendszerek | 0 | Október 9, 2009 11:26 |
| Nincs kijelző telepítése után új videó kártya (PowerCooler HD4850) | shuabert | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Augusztus 22, 2009 11:49 |
| Streaming Súgó Palit HD4850 | patchbear | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 20. május 2009 00:07 |
| Mi a baj az én IE? | guidotty2009 | Web böngésző és FTP Clients | 4 | 8. május 2009 13:06 |
| DVD Burning - Számít-e, ha veszek DVD-R vagy DVD + R | Glitch | General Chat szoftver | 8 | 22. március 2009 09:21 |
| Téma eszközök | |
| |