![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, IM להגיע קרוב לרכוש את החלקים שלי לבנות חדש. IM מקבל 4850, ואני תהיתי אם ליצרן של לוח ענייני, המותגים IM מסתכל הם: ספיר, Palit ו Gainward. כל הקלפים הם בתוך $ 7 של אחד את השני. אז, האם ליצרן לקבוע relability, overclocking פוטנציאל וכו '???? IM כרגע נטיה לכיוון ספיר כפי יש משבצת כפולה Cooler במקום אחד את הפניה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שיהיה לך להסתכל על מפרט, דברים מסוימים עשויים להיות שונים, חלקם כבר עשוי להיות מפעל overclocked. אז יש דברים כמו לבנות איכות ואמינות, חלק יכול להיות הימור מעריץ יותר מאחרים. וכו '
| |||
| |||
| כל ar5e מפרט זהה למעט Cooler על ספיר, שהוא יותר גדול ואני מניח טוב יותר. אני קבע את palit כרטיס הנחה את הרשימה, נראה הרבה אנשים היו בעיות איתם. |
|
| |||
| |||
| ספיר היה לבצע עבור כרטיסי ATI yonks. הייתי כנראה הולך להם. את נראית טוב יותר מעריץ גם סיבה טובה לעשות זאת. |
|
| |||
| |||
| אני שמח מישהו שאל את השאלה הזאת כי אני תהיתי על זה בעצמי. |
|
| |||
| |||
| אני הולך על זה הסתיים עבור ספיר משבצת כפולה עם מקרר פחות חום:) |
|
| |||
| |||
| תודה על העצות חבר 'ה! יש לי Nvidia Geforce 8500GT אבל עכשיו, אני חושב שאני יהיה מביטים Saphire עכשיו! ![]() דגם 4830 הוא די הגון? אני לא יודעת אם אני יכולה לבוא אליך עם הכספים של 4850 או לא. אני חצי ער, אני חשבתי שאנחנו מדברים על 4830 לצחוק בקול רם! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 הוא כרטיס מעולה, אתה יכול overclock אותו ליד 4850 במהירויות מדי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני חושב שאני אתן את 4830 לנסות כאשר הכספים אפשר. בגלל שיש ברקית, מעט כל פרט עוזר בטוח. אני שמח שאני יכול לקבל זה 24 "לפקח |