![]() |
|
| |||
| |||
| hi all, im kļūst tuvu iepirkuma daļām, par savu jauno būvēt. im kļūst 4.850, un man bija jautājums, ja uz kuģa jautājumiem ražotāja markas im meklē ir: Sapphire, Palit un Gainward. kartes ir visiem 7 $ vienai no otras. tā, vai ražotājs nosaka relability, overclocking iespējas utt?? im šobrīd atspiedies pret safīrs, jo tas ir divi spēļu dzesētājs vietā atsauces vienu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai apskatīt specs, dažas lietas var būt dažādas, dažas jau var būt fabrikas overclocked. Tad ir lietas, piemēram, celt kvalitāti un uzticamību, dažas var būt bet ventilatoru, nekā citi. Utt
| |||
| |||
| visi specs ar5e vienādas, izņemot dzesētājs uz safīra, kas ir lielāks un es pieņemu, labāk. i nolēma Palit karti pie saraksta šķiet daudz cilvēku bija problēmas ar tiem. |
|
| |||
| |||
| Safīrs ir padarīt ATI kartes yonks. Es droši vien iet par tiem. Labāku ventilatoru arī šķiet labs iemesls to darīt. |
|
| |||
| |||
| Glad kāds lūdza šo jautājumu iemesla man bija jautājums par to myself. |
|
| |||
| |||
| i beidzās virzība uz safīra ar divu spēļu dzesētājs mazāk siltuma:) |
|
| |||
| |||
| Paldies par padomiem fellas! Man ir Nvidia Geforce 8500GT tieši tagad, bet es domāju, ka man būs apskatot saphire tagad! ![]() ir 4.830 modelis diezgan pieņemamu? Es nezinu, ja es varētu nākt klajā ar uz 4.850 vai nav līdzekļi. Es esmu pusi nomodā es domāju, ka mēs runājam par 4.830 Lol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4.830 ir lielisks karti, jūs varat OVERCLOCK to pie 4.850 apgriezieniem too.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka man dos 4.830 iet, kad līdzekļi atļauj. pateicoties kam Glaukoma katru detalizēti bit pārliecināts helps. Es esmu priecīgs, man bija iespēja iegūt šo 24 "monitoru |
![]() |
|
| Bookmarks |