![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, im achiziţie aproape de cumpărare de piese pentru noul meu construi. Primesc un im 4850, şi mă întrebam dacă producătorul a consiliului chestiuni, de branduri im uita la sunt: Sapphire, Palit si Gainward. cartile sunt toate într-7 dolari de fiecare. Deci, nu producător determina relability, potenţialul de overclocking etc???? im în prezent înclinat spre safir, deoarece are un cooler dual slot în loc de una de referinţă. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arunca o privire la specificaţiile, anumite lucruri pot fi diferite, unele pot fi deja fabrica overclocked. Apoi, sunt lucruri cum ar fi construirea de calitate şi fiabilitate, unele pot avea un pariu fan decât altele. Etc
| |||
| |||
| toate specificatiile ar5e identice in afara de cooler pe safir, care este mai mare şi i asume mai bine. Am hotărât de palit carte de pe lista, pare a fi o mulţime de oameni au avut probleme cu ei. |
|
| |||
| |||
| Sapphire au fost de luare ATI pentru carduri de yonks. Mi-ar merge, probabil, pentru ei. De asemenea, pare a fi mai bun fan un bun motiv de a face acest lucru. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur că cineva a cerut ca întrebare cauza mă întrebam eu despre asta. |
|
| |||
| |||
| Am ajuns să merg pentru un safir cu cooler dual slot mai puţin de căldură:) |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi, baieti! Am NVIDIA GeForce 8500GT, chiar acum, dar, cred că va fi uitat la Saphire acum! ![]() Modelul 4830 este destul de decent? Nu ştiu dacă pot să vină cu fondurile pentru 4850 sau nu. Sunt jumătate treaz Am crezut că ne-am vorbit despre 4830 hohot de râs! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 este o excelenta carte, puteţi să-l overclock la viteze prea aproape de 4850.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cred ca-mi va da în 4830 un du-te atunci când fondurile permite. din cauza având glaucom, fiecare bit de detaliu sigur ajută. Ma bucur ca am fost capabil la spre a lua acest 24 "monitor |
![]() |
|
| Marcaje |