![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetkým,
im dostať blízko k nákupu diely pre moje nové stavať. im získanie 4850, a já věděl, ak výrobca dosky veciach značiek im hľadá sú: Sapphire, Palit a Gainward. karty sú vo všetkých 7 dolárov na sebe. áno, je výrobca určiť relability, přetaktování potenciál atď?? im súčasnosti nakláňaniu k Zafira pretože má duálny slot chladnější miesto referenčné jedna. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sa pozrieť na špecifikácie, niektoré veci môžu byť rôzne, niektoré môžu byť už továreň overclocked. Potom tam sú veci, ako je budovanie kvality a spoľahlivosti, niektoré môžu mať bet fanúšik ako ostatné. Atď
|
|||
|
|||
|
všetky parametre ar5e okrem chladiča na Zafira, ktorý je väčší a preberajú aj lepšie.
I rozhodol sa Palit kartu zo zoznamu, sa zdá byť veľa ľudí, ktorí mali ťažkosti s nimi. |
|
|
|||
|
|||
|
Sapphire ATi aby boli karty pre yonks. Já bych asi ísť za nimi. Čím lepšie ventilátor je tiež dobrý dôvod, aby tak urobili.
|
|
|
|||
|
|||
|
Som rád, že niekto požiadal, aby sa otázka, pretože som vedel, že okolo seba.
|
|
|
|||
|
|||
|
i skončil ide o Zafira s duálny slot cooler
menej tepla:) |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za tipy chlapi! Mám Nvidia Geforce 8500GT hneď, ale myslím, že som sa pri pohľade na Saphire teraz!
![]() Model 4830 je docela slušný? Neviem, či môžem prísť s prostriedkami pre 4850, alebo nie. I'm polovice nahor Myslel som, že sme hovorili o 4830 Lol! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
4830 je vynikajúci karta, môžete ju přetaktování na 4850 otáčkach príliš blízko.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že dám 4830 skúsiť, keď finančné prostriedky dovolia. vďaka s Glaukóm, každý bit podrobnosti určite pomôže. Som rád, že som bol schopný získať tento 24 "monitor
|