![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи алл, узимајући им близу куповине делова за моју нову изградњу. им узимајући 4850, и био сам задивљен, ако произвођач одбора питања, марки су им гледате: Саппхире, Гаинуард и Палит. картице су све у року од 7 $ сваки остали. тако, то је произвођач одредио релабилиты, Оверцлоцкинг потенцијал итд?? им тренутно склоност према сафиром као да има дуал слот хладњак уместо референтне један. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имају поглед на наочаре, одређене ствари мај бити другачији, неки мај већ бити творница оверцлоцкед. Затим ту су ствари као градити квалитет и поузданост, неки мај имати кладити навијач од других. Итд.
| |||
| |||
| све наочаре ар5е идентичне осим за хладњак на сафир, што је већи и бољи претпостављам. Ја владали Палит картицу са списка, доима се много људи који су имали проблема са њима. |
|
| |||
| |||
| Саппхире су АТИ картице за израду ыонкс. Ја бих вероватно ићи на њих. Тхе фан и боље изгледа добар разлог да то урадите. |
|
| |||
| |||
| Драго ми је неко питао то питање узрок био сам о томе питајући се. |
|
| |||
| |||
| И на крају иде за сафиром са дуал слот хладњак мање топлоте:) |
|
| |||
| |||
| Хвала за савете феллас! Имам НВИДИА ГеФорце 8500ГТ сада, али ја мислим да ће гледањем у Сапхире аукцији! ![]() Модел 4830 је прилично пристојно? Не знам да ли може доћи до средстава за 4850 или не. Ја сам будан половине Мислио смо били говоримо о 4830 Лол! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 је одлична картица, можете га оверцлоцк близу 4850 брзинама превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Мислим да ћу дати 4830 намеру када средства допустити. због имају глауком, свако мало детаљ свакако помаже. Драго ми је био сам у могућности да бисте добили овај 24 "монитор |