![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, їм наближатися до придбання частин для моєї нової збірки. І. М. Одержання 4850, і мені було цікаво, якщо виробник ради питання, бренди їм шукаємо, є: Sapphire, Palit і Gainward. Карти знаходяться в межах $ 7 один від одного. так, чи буде виробник визначити relability, розгінний потенціал і т.д.??? їм у даний час схиляється до сапфір як це має два слоти кулер замість одного посилання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться на специфікації, деякі речі можуть бути різними, деякі з них можуть бути вже заводі розгоні. Крім того, є речі, як якість збірки і надійність, деякі з них можуть мати ставку вентилятор, ніж інші. Т.д.
| |||
| |||
| Всі специфікації ar5e ідентичні, за винятком кулера на сапфір, яка більше, і я вважаю краще. Я керував карт Palit із списку, здається, багато людей не могли з ними. |
|
| |||
| |||
| Sapphire роблять для карт ATi yonks. Я б, напевно йти до них. Чим краще вентилятор також представляється гарний привід зробити це. |
|
| |||
| |||
| Glad хтось поставив це питання причина Я замислилася про те, що сама. |
|
| |||
| |||
| Врешті-решт я йду за сапфір з подвійним слотом кулер менше тепла:) |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за поради хлопці! Я маю NVIDIA GeForce 8500GT прямо зараз, але, я думаю, буде дивитися на Saphire зараз! ![]() 4830 є моделлю досить пристойно? Я не знаю, якщо я можу придумати кошти на 4850 чи ні. Я в напівдрімоті я думав, що ми говоримо про 4830 Lol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 є прекрасною карти можна розігнати до швидкості близько 4850 теж.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, що дасть 4830 йти, коли дозволять кошти. внаслідок їх глаукоми, кожен біт деталізації впевнений, допомагає. Я рада, що змогла отримати це 24 "монітор |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows DVD Maker і Movie Maker НЕ буде працювати. | Garigoun | Операційні системи Windows | 0 | 9 жовтня 2009 11:26 |
| Ні дисплея після установки Нова відеокарта (PowerCooler HD4850) | shuabert | Графічні карти & Монітори | 6 | 22 серпня 2009 11:49 |
| Streaming Довідка Palit HD4850 | patchbear | Графічні карти & Монітори | 4 | 20 травня 2009 00:07 |
| Що мене з IE? | guidotty2009 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 4 | 8 травня 2009 13:06 |
| Для запису DVD - Чи має значення, якщо я купую DVD-R або DVD + R | Glitch | General Software чат | 8 | 22 березня 2009 09:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |