rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Wyjście HDMI problem z chipsetem Intel g45 wyrazić

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 lutego 2009, 09:34
Nowe państwa grupy

Default Wyjście HDMI problem z chipsetem Intel g45 wyrazić

Niedawno kupił jeden z nadejściem QC6003 pokładowy z pokładowych Intel GMA X4500HD G43/G45 wyrazić chipsetu. Komputer wieża ma wyjście HDMI, ale kiedy podłącz go do mojego Toshiba telewizji nie mogę uzyskać obraz w telewizji. Mam patrzył poprzez ustawienia wyświetlania, ale widzę, nie sposób umożliwiający HDMI, a ja jestem całkowicie straciła na tym, co robić. Każda pomoc będzie doceniona
Old 2 lutego 2009, 22:08
Członek grupy

Default Wyjście HDMI problem z chipsetem Intel g45 wyrazić

I tihnk musisz włączyć zewnętrznego monitora formie kierowcy panelu sterowania. czy istnieje możliwość, aby włączyć drugi ekran.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
MSI P43 Neo-F Chipset & CPU Compatibility Problem! Xeon Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 3 6 października 2009 06:05
Problem z podłączeniem komputera do telewizora za pomocą HDMI sagheer Monitory i karty graficzne 1 10 cze 2009 04:58
Intel Express Installer - Aplikacja nie została pomyślnie zainicjować-(E04412) TheDihDah Ogólne Oprogramowanie Czat 0 5 czerwiec 2009 08:52
RAID 5 Odzysk - Chipset Intel ICH10R jeffdgr8 Removable Media Drives & 2 11 marzec 2009 15:26
Najlepsze Chipset Intel? Hybr! D Procesorów, pamięci RAM i Motherboards 2 23 październik, 2008 14:08
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.