![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам купио један наступ КЦ6003 са онбоард са онбоард Интел ГМА Кс4500ХД Г43/Г45 Експресс цхипсет. Рачунар торањ има ХДМИ излаз, али кад укопчавање га у мој Тосхиба телевизија не добијам слику на телевизији. Ја сам погледао кроз подешавања приказа, али не видим начина омогућавања ХДМИ, и ја сам потпуно изгубио на шта учинити. Било који помоћ би било поштовати |
|
| |||
| |||
| Ја тихнк морате омогућити спољни монитор облику возачу контролној табли. види ако има опцију да бисте омогућили други екран. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| : МСИ П43 НЕО-Ф Чипсет и ЦПУ цомпатибилиты проблем! | Ксеон | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 6. Окт 2009 06:05 |
| Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ | сагхеер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 04:58 |
| Интел Експресс инсталиран - Тхе апплицатион фаилед то иницијализирате успешно-(Е04412) | ТхеДихДах | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 5. јуна 2009 08:52 |
| РАИД 5 Рецоверы - цхипсет Интел ИЦХ10Р | јеффдгр8 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 11 март 2009 15:26 |
| Бест Интел цхипсет? | Хыбр! Д | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 23 октобар 2008 14:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |