менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Вихід HDMI проблема з Intel G45 Express Chipset

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 лютого 2009, 09:34
Нові члени групи

Default Вихід HDMI проблема з Intel G45 Express Chipset

Нещодавно я купила появи QC6003 з бортовою з бортовим Intel GMA X4500HD G43/G45 Express. Башта комп'ютер має вихід HDMI, але якщо підключити його до мого Toshiba телебаченні я не отримуєте зображення на телевізор. Я заглянув у налаштування монітора, але я не бачу способу дозволило HDMI, і я зовсім втратив від того, що робити. Будь-яка допомога буде оцінили
Old 2 лютого 2009, 22:08
Член групи

Default Вихід HDMI проблема з Intel G45 Express Chipset

Я tihnk у вас є, щоб зовнішня форма контролю панелі управління драйвером. подивитися, якщо є можливість включити другий екран.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
MSI P43 Neo-F & мікросхем Процесор проблеми сумісності! Xeon Процесори, материнські плати RAM & 3 6 жовтня 2009 06:05
Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI Сагір Графічні карти & Монітори 1 10 червня 2009 04:58
Intel Express Installer - Збій ініціалізації програми успішно, (E04412) TheDihDah General Software чат 0 5 червня 2009 08:52
Відновлення RAID 5 - Набір мікросхем Intel ICH10R jeffdgr8 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 11 березня 2009 15:26
Кращі набору мікросхем Intel? Hybr! D Процесори, материнські плати RAM & 2 23 жовтня 2008 14:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.