![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я купила появи QC6003 з бортовою з бортовим Intel GMA X4500HD G43/G45 Express. Башта комп'ютер має вихід HDMI, але якщо підключити його до мого Toshiba телебаченні я не отримуєте зображення на телевізор. Я заглянув у налаштування монітора, але я не бачу способу дозволило HDMI, і я зовсім втратив від того, що робити. Будь-яка допомога буде оцінили |
|
| |||
| |||
| Я tihnk у вас є, щоб зовнішня форма контролю панелі управління драйвером. подивитися, якщо є можливість включити другий екран. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| MSI P43 Neo-F & мікросхем Процесор проблеми сумісності! | Xeon | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 жовтня 2009 06:05 |
| Проблеми підключення ПК до телевізора за допомогою HDMI | Сагір | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 червня 2009 04:58 |
| Intel Express Installer - Збій ініціалізації програми успішно, (E04412) | TheDihDah | General Software чат | 0 | 5 червня 2009 08:52 |
| Відновлення RAID 5 - Набір мікросхем Intel ICH10R | jeffdgr8 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 11 березня 2009 15:26 |
| Кращі набору мікросхем Intel? | Hybr! D | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 23 жовтня 2008 14:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |