![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem tady nový a já si nejsem jistá, jestli jsem ještě děláš na správném místě. Mimochodem, mám XPS M1210 se systémem Windows XP. Moje grafická karta je NVIDIA GeForce Go 7400. Nedávno jsem koupil LCD Samsung 42 "LN40A530P1f a VGA akord, abych mohl používat TV jako 2. monitor. Jsem to učinil předtím, než se můj starý PC monitor a všechno šlo v pohodě. Když jsem si vše nastavit a změnit svůj TV zdrojem na PC není tam nic, jen černá obrazovka. My vypínače bliká a vypadá to, že najde zdroje, ale zůstává černá. jsem se snažil je jediný pohled, duel názor a klon, ale nic měnit černý obrazovce. někdo mít jakékoliv nápady, co můžu udělat pro to spravit? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heterogenní obnovovací kurzy / usnesení? Jste si jist, že tato nastavení konfigurována nezávisle v nVidia ovládacím panelu?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, kontrola usnesení a obnovovací frekvence, a to v HDTV zapojen do práce, když něco jiného (jako normální televize, a / nebo jiný počítač)? Pokud se tak nestane je to s největší pravděpodobností chybné TV, ale pokud tomu tak je, je něco špatně s počítačem.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 32 "HDTV jak sledovat poradenství. | deldrice | Graphics Cards & Monitory | 5 | 31. prosince 2008 00:53 |
| HDTV na PC | ARMIGO | Graphics Cards & Monitory | 6 | 14. června 2008 02:48 |
| Moje monitoru se změní na černý | playagain | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18. listopadu 2007 12:59 |
| Moje sledovat odešla černá a bílá! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 5 | 2. října 2007 09:09 |
| Desktop s HDTV pomoci | Beginner04 | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. srpen 2007 10:46 |
| Thread Nástroje | |
| |