![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι νέος εδώ και δεν είμαι σίγουρος αν είμαι ακόμη σε αυτό το δικαίωμα τόπου. Τέλος πάντων, έχω ένα XPS M1210 με τα Windows XP. Το βίντεο είναι μια κάρτα NVIDIA GeForce Go 7400. Πρόσφατα αγόρασα ένα Samsung LCD 42 "και μια VGA LN40A530P1f χορδή έτσι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τηλεόραση ως 2η παρακολουθεί. Έχω κάνει πριν από αυτό με το παλιό μου υπολογιστή και παρακολουθούν τα πάντα πήγαν καλά. Όταν έχω τα πάντα που έχει συσταθεί και ο διακόπτης μου τηλεόραση της πηγής στο PC δεν υπάρχει τίποτα εκεί, μόνο μαύρη οθόνη. My κουμπί αναβοσβήνει η ένδειξη και μοιάζει να διαπιστώσει την πηγή, αλλά παραμένει μαύρη. Εγώ προσπάθησα να κάνω αυτό και μόνο σκοπό, μονομαχία άποψή του, και ο κλώνος, αλλά τίποτα δεν άλλαξε το μαύρο οθόνη. κανείς έχει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ετερογενής ανανεώσετε επιτόκια / ψηφίσματα; Έχετε φρόντισε αυτές τις ρυθμίσεις που έχουν ρυθμιστεί ανεξάρτητα με το nVidia control panel;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, ελέγξτε ψήφισμα και ρυθμό ανανέωσης, και κάνει την εργασία HDTV όταν συνδεθεί σε κάτι άλλο (όπως μια κανονική τηλεόραση, και / ή έναν άλλο υπολογιστή); Αν δεν είναι πολύ πιθανό μια ελαττωματική τηλεόραση, αλλά αν συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τον υπολογιστή.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 32 "HDTV παρακολουθεί ως συμβουλή. | deldrice | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 31 Δεκ. 2008 00:53 |
| HDTV για PC | ARMIGO | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 14 Ιουν 2008 02:48 |
| Η παρακολούθηση γίνεται μαύρο | playagain | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 18 Νοε 2007 12:59 |
| Η παρακολούθηση έχει πάει άσπρο και μαύρο! | Sendron | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 2η Οκτωβρίου 2007 09:09 |
| Desktop με HDTV βοήθεια | Beginner04 | Multimedia & Codecs | 3 | 31 Αυγ 2007 10:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |