![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vagyok itt új, és nem vagyok biztos benne, hogy én is ezt a jogot helyszínen. Különben is, van egy XPS M1210, Windows XP. A videó kártya egy NVIDIA GeForce Go 7400. Nemrég vettem egy Samsung LCD 42 "LN40A530P1f és egy VGA hangzat így tudtam használni a TV mint a 2. monitor. Én ezt megelőzően a régi PC-monitor és minden ment rendben. Mikor kap meg mindent, és kapcsoljuk be My TV forrás PC-re nincs semmi, csak a fekete képernyőt. hatalmamban gomb villog, és úgy néz ki találja a forrást, de marad a fekete. megpróbáltam, hogy az egyetlen céllal, párbaj céljából, és a klón, de semmi nem változott a fekete képernyőn. Mindenkinek van valami ötleted, mit tehetek, hogy ezt meg? Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heterogén frissítési ráta / állásfoglalásokat? Már gondoskodott arról, hogy ezek a beállítások konfigurálva függetlenül az nVidia vezérlőpult?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ellenőrizze felbontás és frissítés, és nem működik, ha a HDTV csatlakoztatva valami mást (mint a normál TV-vel, és / vagy egy másik számítógépen)? Ha nem ez valószínűleg egy hibás TV-vel, de ha mégis, valami baj van a számítógéppel.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 32 "HDTV a monitor tanácsot. | deldrice | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 31. december 2008 00:53 |
| HDTV PC-n | ARMIGO | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 14. június 2008 02:48 |
| Saját monitor fordul fekete | playagain | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 18. november 2007 12:59 |
| Saját monitor ment a fekete és a fehér! | Sendron | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 2. október 2007 09:09 |
| Desktop HDTV help | Beginner04 | Multimédia és kodekek | 3 | 31. augusztus 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |