![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני חדש כאן ואני לא בטוח אם אני עושה את זה אפילו את הזכות במקום. בכל מקרה, יש לי XPS M1210 עם Windows XP. כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GeForce Go 7400. אני לאחרונה קנה Samsung LCD 42 "LN40A530P1f לבין תצליל VGA, כדי שאוכל להשתמש בטלוויזיה בתור 2 לפקח. עשיתי את זה בעבר עם צג המחשב הישן שלי והכל הלך בסדר. כאשר אני מקבל את הכל להגדיר ו להחליף את המקור של טלוויזיה למחשב אין שום דבר לא שם, רק מסך שחור. מתג ההפעלה שלי הוא מהבהב, וזה נראה כאילו זה מוצא את המקור, אך הוא נשאר שחור. ניסיתי לעשות אותו בודד נוף, דו קרב נוף, ו clone, אבל שום דבר לא השתנה השחור המסך. מישהו יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רענן ההטרוגניים חליפין / החלטות? האם אתה בטוח שהם עשו יש הגדרות אלה מוגדרים באופן עצמאי של nvidia לוח הבקרה?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, בדוק הפתרון ואת קצב הרענון, ואת עושה את העבודה כאשר HDTV פקוק למשהו אחר (כמו בדרך כלל טלוויזיה, ו / או מחשב אחר)? אם לא סביר להניח הפגום של הטלוויזיה, אבל אם היא עושה משהו לא בסדר עם המחשב.