![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš esu naujas čia, ir aš nesu tikras, jei aš dar daro šį reikiamoje vietoje. Anyway, aš XPS M1210 su Windows XP. Mano vaizdo plokštė NVIDIA GeForce Go 7400. Aš neseniai nusipirkau LCD LG 42 "LN40A530P1f ir VGA styga, kad galėčiau naudotis televizija kaip 2. monitorių. Aš padariau tai prieš mano seno kompiuterio monitorius, ir viskas buvo gerai. Kai aš gausiu viską sukurti ir pakeisti savo televizija šaltinis su kompiuteriu nieko nėra, tik juodas ekranas. Mano išjungimo mygtukas mirksi ir atrodo, kad jis mano šaltinis, tačiau jis lieka juodas. aš stengiausi, kad jis vienas vaizdas dvikova peržiūrėti ir klonas, tačiau nieko pakeisti juoda ekrane. Kiekvienas turi kokių nors idėjų, ką galite padaryti, siekiant išspręsti šią problemą? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heterogeninės Refresh kursai / rezoliucijos? Ar jūs padarėte, kad jie turi šiuos parametrus sukonfigūruota nepriklausomai nVidia Control Panel?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, patikrinkite rezoliuciją ir atnaujinimo dažnį, ir ji HDTV dirbti, kai įjungtas į ką nors (kaip įprasta televizija, ir / arba kitame kompiuteryje)? Jei jis nėra tai greičiausiai neteisingai televizija, bet jei jis yra kažkas negerai su kompiuteriu.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 32 "HDTV su ekranu patarimų. | deldrice | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 31 gruodis 2008 00:53 |
| HDTV PC | ARMIGO | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Birželis 14, 2008 02:48 |
| Mano monitorius virsta juoda | playagain | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Lapkritis 18, 2007 12:59 |
| Mano monitorius atvyko juoda ir balta! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 2 spalis, 2007 09:09 |
| Desktop HDTV Pagalba | Beginner04 | Multimedia & Codecs | 3 | Rugpjūtis 31, 2007 10:46 |
| Temos įrankiai | |
| |