![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, I am new here, un es neesmu pārliecināts, ja man pat to izdarīt, ir tiesības uz vietas. Anyway, man ir XPS M1210 ar Windows XP. Mana video karte ir NVIDIA GeForce Go 7.400. Es nesen nopirka LCD Samsung 42 "LN40A530P1f un VGA horda, lai es varētu izmantot TV kā 2. monitoru. Es esmu darījis to līdz ar savu veco PC uzraudzīt un viss gāja labi. Kad man viss izveidot un mainīt manu TV avota uz datoru tur nav nekā, tikai melns ekrāns. manos spēkos, pogas mirgo un izskatās, ka tā konstatē avots, bet tā paliek melna. esmu centies to padarīt vienā skatā duelis apskatīt un klons, bet nekas nav mainījies black screen. Ikviens ir kādas idejas, ko es varu darīt, lai novērstu šo? Thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviendabīgu atsvaidzināšanas kursi / rezolūcijām? Vai tu esi pārliecināts, ka viņiem ir šie uzstādījumi konfigurēti neatkarīgi nVidia kontroles panelī?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, pārbaudiet izšķirtspēju un atsvaidzināšanas kursa, un tas HDTV darbu, kad pieslēgts kaut kas cits (kā parasto TV, un / vai kādā citā datorā)? Ja tas nav tas, visticamāk bojātu TV, bet, ja tas ir kaut kas nepareizi ar datoru.