![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, jestem tu nowy i nie jestem pewien, czy jestem jeszcze w ten sposób we właściwym miejscu. Anyway, I have a XPS M1210 z systemem Windows XP. Moja karta graficzna to NVIDIA GeForce Go 7400. Niedawno kupiłem LCD Samsung 42 "LN40A530P1f i VGA akordzie tak mogę używać telewizora jako monitora 2-cia. Mam zrobić z tym przed moim starym PC monitorować i wszystko poszło dobrze. Gdy otrzymasz wszystko skonfigurować i zmienić opcję TV źródła do komputera nie ma tam nic, tylko czarny ekran. Mój zasilania miga i wygląda na to, że znajdzie źródła, ale pozostaje czarny. Mam chciał uczynić go jednym zdaniem, pojedynek widzenia i klonu, ale nie zmieniło czarny ekranie. Ktoś ma jakieś pomysły co mogę zrobić, aby rozwiązać ten problem? Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heterogeniczny częstotliwości odświeżania / uchwał? Czy zdarzyło Ci się, czy mają te ustawienia niezależnie konfigurowane w panelu sterowania nVidia?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, sprawdź rozdzielczości i częstotliwości odświeżania i czy HDTV działa, gdy podłączony do czegoś innego (jako zwykły telewizor i / lub inny komputer)? Jeśli nie to najprawdopodobniej uszkodzony telewizor, ale jeśli to robi, jest coś nie tak z komputerem.
|
| Zakładki |