![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu sunt nou pe aici şi nu sunt sigur dacă mă faci asta, chiar în dreptul la faţa locului. Oricum, am un XPS M1210 cu Windows XP. Meu este o placă video NVIDIA GeForce Go 7400. Recent am cumparat un LCD Samsung 42 "LN40A530P1f VGA şi o coardă, aşa că am putea folosi la TV ca un 2a monitor. Am făcut acest lucru înainte de vechiul meu PC cu monitor şi totul a mers bine. Când mă tot setaţi şi să trec de la contul meu TV sursă al pentru a PC nu este nimic acolo, doar ecranul negru. meu putere buton clipeşte şi se pare că le găseşte în sursă, dar rămâne gol. Am încercat să-l fac singur vedere, duel vedere, şi clona, dar nimic nu a schimbat negru ecran. Oricine are vreo idee ce pot face pentru a rezolva această problemă? Multumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eterogene refresh rate / rezoluţiile? Ai grijă pe care le-au făcut aceste setări configurate independent în nVidia pe panoul de control?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, verifica rezoluţie şi rata de reîmprospătare, şi nu de locul de muncă, atunci când HDTV conectat la altceva (ca o normală TV, şi / sau pe un alt computer)? Dacă nu este, cel mai probabil un defect la TV, dar dacă nu, nu este ceva în neregulă cu computerul.
|
| Marcaje |