![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem tady nový a já si nejsem jistá, jestli jsem ještě děláš na správnom mieste. Mimochodom, mám XPS M1210 so systémom Windows XP. Moja grafická karta je NVIDIA GeForce Go 7400. Nedávno som kúpil LCD Samsung 42 "LN40A530P1f a VGA akord, aby som mohol používať TV ako 2. monitor. Som to urobil predtým, ako sa môj starý PC monitor a všetko šlo v pohode. Keď som si všetko nastaviť a zmeniť svoj TV zdrojom na PC nie je tam nič, len čierna obrazovka. My vypínača bliká a vyzerá to, že nájde zdroje, ale zostáva čierna. som sa snažil je jediný pohľad, duel názor a klon, ale nič meniť čierny obrazovke. někdo mať akékoľvek nápady, čo môžem urobiť pre to spravit? Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Heterogénne obnovovacou kurzy / uznesenie? Ste si istý, že tieto nastavenia nakonfigurovaná nezávisle v nVidia ovládacom paneli?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, kontrola uznesení a obnovovacej frekvencie, a to v HDTV zapojený do práce, keď niečo iné (ako normálne televízie, a / alebo iný počítač)? Ak sa tak nestane je to s najväčšou pravdepodobnosťou chybné TV, ale ak tomu tak je, je niečo zle s počítačom.