![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам нови овде и ја сам не сигуран ако сам чак и то на правом месту. Аныуаы, имам КСПС М1210 са системом Уиндоус КСП. Мој видео картицом је НВИДИА ГеФорце Го 7400. Недавно сам купио ЛЦД Самсунг 42 "ЛН40А530П1ф и ВГА акорд па сам могао користити ТВ као 2. монитор. ЈА имати испуњавања данашји пре него са мојим старим ПЦ монитор и све је у реду. Кад сам добити све поставити и прекидач моји ТВ извор ПЦ до тамо нема ништа, само црни екран. Мы поуер дугме је трепће, а изгледа као да пронађе извор, али она остаје црно. Покушао сам да га једним погледом, погледом двобој, а клон, али ништа променила црна екран. Било ко имати било који идеја што могу да урадим како би решили овај? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хетерогено освежити стопе / резолуција? Јесте ли сигурни да сте направили оне самостално подешена подешавања у НВИДИА цонтрол панел?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, резолуцији и проверите освежити стопа, а не на послу, када ХДТВ прикључен на нешто друго (као нормална ТВ, и / или другог рачунара)? Ако не то највероватније неисправан ТВ, али ако он не постоји нешто у реду са рачунаром.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 32 "ХДТВ као монитор савет. | делдрице | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 31 децембар 2008 00:53 |
| ХДТВ на ПЦ | АРМИГО | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 14. јуна 2008 02:48 |
| Мој монитор окрене на црну | плаыагаин | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 18 новембар 2007 12:59 |
| Мој монитор је прешао црно-беле! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 2 октобар 2007 09:09 |
| Десктоп са ХДТВ помоћ | Бегиннер04 | Мултимедија и кодеци | 3 | 31 аугуст 2007 10:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |