![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, burada yeni ve emin değilim ben bile doğru yerde bu yapıyorum. Her neyse, Windows XP ile bir XPS M1210 var. Benim ekran kartı olan bir NVIDIA GeForce Go 7400. Ben bir 2. monitör olarak TV kullanabilirsiniz Kısa LCD Samsung 42 "LN40A530P1f ve VGA akort aldım. Daha önce eski bilgisayar monitörü ve herşeyi ile bunları yaptınız yolunda gitti. Ben her şeyi ayarlanması ve TV kaynak geçiş PC'ye bir şey var, sadece siyah ekran. Benim güç düğmesi yanıp sönüyor ve bu gibi kaynak bulur görünüyor, ancak siyah kalır. ben düello görüntülemek ve klon, tek görüntülemek için denedi ama hiçbir şey siyah değiştirildi ekran. Kimse bunu düzeltmek için ne yapabilirim bir fikrin var mı? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karmşık yenileme oranları / kararlar? Sizce bu ayarları bağımsız olarak nVidia kontrol paneli yapılandırılmış olduğundan emin yapmadık mı?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, kontrol çözünürlük ve yenileme hızı ve HDTV eser zaman başka bir şey takılı yapar (olarak normal bir TV ve / veya başka bir bilgisayar)? Eğer büyük bir hataya TV, ama büyük olasılıkla değil, eğer bu iki bilgisayar ile bir sorun var.
|
| Bookmarks |