по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

HDTV за PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти декември 2007 год., 06:45
Член Група

Default HDTV за PC

Здравейте всички,

Имам 26Inch Samsung HDTV в моята стая.
И аз също имат компютър Я. му доста разкош на мястото ми. Луксозни навсякъде. LOL ще бъдат сериозни сега.

Проблемът е, Айв никога не ми телевизор свързан с моя компютър. И Im доста desperated becose моя приятел продължава да се хвалим, че той е 2x22 "инча FTF екрани и аз искам да го накара да ревнува.

Така че някой може да ми кажете какъв вид проводници и кабели с глупости Трябва да свържете телевизора към персонален компютър. Аз вече опитах да свържете телевизора към компютъра чрез DVI / VGA конектор. Телевизията има VGA сокет и 8800GTS Videocard един DVI гнездо. Тогава трябваше да настройка на телевизора с дистанционен контролер. Направих всичко, което аз readed в наръчника. Но аз coudnt изберете компютър в телевизора за инсталиране, докато опция е достъпна. Той подчерта, които wasn't просто означава, че coudnt я изберете.

Така момента това няма компютър в моя телевизор. Дано вие може да ми помогне да го работя. Вижте ya'll
Old 18-ти декември 2007 год., 11:59
Забранени група

Default HDTV за PC

Така Im се познае, че вашият телевизор знае, когато има информация, ще му VGA гнездо. В този случай вашият компютър трябва да се работи и се уверете, че видеокартата на вашия компютър е създаден, за да се изпраща сигнал до телевизора. После опитай избора компютъра на телевизора настройка.
Old 18-ти декември 2007 год., 12:54
Член Група

Default HDTV за PC

Цитат:
Уверете се, че видео картата на вашия компютър е създаден, за да се изпраща сигнал до телевизора.
Как мога да направя това. Аз предполагам, Im липсва тази част. Освен това всички кабели са инсталирани правилно.
Old 23-ти декември 2007 година, 11:15
Член Група

Default HDTV за PC

бум

Ако някой може да отговори на въпроса ми. Im радвам да го чуя.
Old 23-ти декември 2007 година, 13:47
Номер на групата

Default HDTV за PC

DONT искате да подкопае Модификации но пази езика чист

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 25-ти Декември 2007, 03:44
Член Група

Default HDTV за PC

Im ще съжалявам за това. Предполагам, че му becose аз да пишат бързо. Между другото, аз havent капчести всяко правило или насоки, които ми каза за да въвеждате текст в подходящ език. Дали наистина трябва да е този, който е официално?

Освен това, няма нарушение на никого. Но аз все още имам TV / бр въпрос. Може никой не ми кажете как да се свържете телевизора към него? Im защото ще бъде малко отчаяни в момента. Надявам се, че ще чуя от теб отново скоро.
Old 14 юни 2008, 02:48
Член Група

Default HDTV за PC

Винаги можеш да излезеш и купи HDTV карта.

LOL Знам му искал 6 месеца от последното мнение, но че те могат да се опитам да помогна
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc