![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам 26Inch Samsung HDTV в моята стая. И аз също имат компютър Я. му доста разкош на мястото ми. Луксозни навсякъде. LOL ще бъдат сериозни сега.Проблемът е, Айв никога не ми телевизор свързан с моя компютър. И Im доста desperated becose моя приятел продължава да се хвалим, че той е 2x22 "инча FTF екрани и аз искам да го накара да ревнува. Така че някой може да ми кажете какъв вид проводници и кабели с глупости Трябва да свържете телевизора към персонален компютър. Аз вече опитах да свържете телевизора към компютъра чрез DVI / VGA конектор. Телевизията има VGA сокет и 8800GTS Videocard един DVI гнездо. Тогава трябваше да настройка на телевизора с дистанционен контролер. Направих всичко, което аз readed в наръчника. Но аз coudnt изберете компютър в телевизора за инсталиране, докато опция е достъпна. Той подчерта, които wasn't просто означава, че coudnt я изберете. Така момента това няма компютър в моя телевизор. Дано вие може да ми помогне да го работя. Вижте ya'll |
|
| |||
| |||
| Така Im се познае, че вашият телевизор знае, когато има информация, ще му VGA гнездо. В този случай вашият компютър трябва да се работи и се уверете, че видеокартата на вашия компютър е създаден, за да се изпраща сигнал до телевизора. После опитай избора компютъра на телевизора настройка. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| бум Ако някой може да отговори на въпроса ми. Im радвам да го чуя. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT искате да подкопае Модификации но пази езика чист
| |||
| |||
| Im ще съжалявам за това. Предполагам, че му becose аз да пишат бързо. Между другото, аз havent капчести всяко правило или насоки, които ми каза за да въвеждате текст в подходящ език. Дали наистина трябва да е този, който е официално? Освен това, няма нарушение на никого. Но аз все още имам TV / бр въпрос. Може никой не ми кажете как да се свържете телевизора към него? Im защото ще бъде малко отчаяни в момента. Надявам се, че ще чуя от теб отново скоро. |
|
| |||
| |||
| Винаги можеш да излезеш и купи HDTV карта. LOL Знам му искал 6 месеца от последното мнение, но че те могат да се опитам да помогна |