menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HDTV na PC

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2007, 06:45
Člen Skupina

Default HDTV na PC

Ahoj všem,

Mám 26Inch Samsung HDTV na mém pokoji.
A taky mají ks Ya její poměrně nádhera na moje místo. Luxusní všude. Lol to vážně teď.

Problém je v tom, Ive never připojen můj TV k počítači. Im a docela desperated becose můj přítel vede chlouba, že má 2x22 "in ftf obrazovky a chci, aby ho závidí.

Takže může mi někdo říct, jaké kabely a vodiče hovno Potřebuji připojit TV k počítači. Už jsem se snažil připojit TV k počítači s DVI / VGA konektor. TV mám VGA socket a grafickou kartu 8800GTS jeden DVI zásuvka. Pak jsem musel nastavit TV s dálkovým ovládáním. Udělal jsem vše, co jsem readed v manuálu. Ale já coudnt vybrat PC v TV Setup zatímco varianta byla k dispozici. To wasn't jen zdůraznila, což znamená, já coudnt vybírat.

Takže v současné době neexistuje na mém PC TV. Doufám, že vám lidé mohou pomoci, abych si to funguje. Viz ya'll
Old 18.prosince 2007, 11:59
Banned Skupina

Default HDTV na PC

Takže im hádat, že vaše televize ví, kdy se informace bude jeho vga socket. V takovém případě musí být v počítači a ujistěte se, že grafická karta v počítači je nastaven správně být vysílající signál do TV. Pak znovu výběr PC na TV nastavení.
Old 18.prosince 2007, 12:54
Člen Skupina

Default HDTV na PC

Citace:
ujistěte se, že grafická karta v počítači je nastaven správně být vysílající signál do TV.
Jak to mám udělat. Asi im chybí této části. Dále jsou všechny kabely jsou správně nainstalovány.
Old 23.prosince 2007, 11:15
Člen Skupina

Default HDTV na PC

kodrcat,

Pokud někdo může odpovědět na moji otázku. Im rádi slyší.
Old 23.prosince 2007, 13:47
Dárce Skupina

Default HDTV na PC

dont chtějí podkopat mods ale držet jazyk čisté

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 25.prosince 2007, 03:44
Člen Skupina

Default HDTV na PC

vy im Je mi to líto. Předpokládám, že jeho becose I napsali na rychle. Podle způsobu, skvrnitý I havent žádné pravidlo nebo pokyny, které mi řekl o psaní v příslušném jazyce. Je to opravdu musí být, že formální?

Navíc, žádný trestný čin nikomu. Ale stále mám tv / ks problém. Můžete mi říct, nikdo o tom, jak se připojit k tv na to? proto, že im bude trochu zoufalá okamžikem. Doufám, že budete slyšet od vás opět Nashle.
Old 14. června 2008, 02:48
Člen Skupina

Default HDTV na PC

můžete vždy jít a koupit HDTV karty.

lol já vím své, jako je 6 měsíců od poslední komentář, ale myslel jsem mohl vyzkoušet a pomozte
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy Připojení HTPC k HDTV přes rozhraní HDMI akumen Graphics Cards & Monitory 0 27. května 2009 14:27
32 "HDTV jak sledovat poradenství. deldrice Graphics Cards & Monitory 5 31. prosince 2008 00:53
HDTV bude černá, pokud se používají jako 2. Monitor SurferOWaves Graphics Cards & Monitory 2 9. listopadu 2008 06:25
Pokud jde o HDTV a Moniter hákem ups skosobucki Graphics Cards & Monitory 2 23. prosince 2007 22:14
Desktop s HDTV pomoci Beginner04 Multimedia & Kodeky 3 31. srpen 2007 10:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.