![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám 26Inch Samsung HDTV na mém pokoji. A taky mají ks Ya její poměrně nádhera na moje místo. Luxusní všude. Lol to vážně teď.Problém je v tom, Ive never připojen můj TV k počítači. Im a docela desperated becose můj přítel vede chlouba, že má 2x22 "in ftf obrazovky a chci, aby ho závidí. Takže může mi někdo říct, jaké kabely a vodiče hovno Potřebuji připojit TV k počítači. Už jsem se snažil připojit TV k počítači s DVI / VGA konektor. TV mám VGA socket a grafickou kartu 8800GTS jeden DVI zásuvka. Pak jsem musel nastavit TV s dálkovým ovládáním. Udělal jsem vše, co jsem readed v manuálu. Ale já coudnt vybrat PC v TV Setup zatímco varianta byla k dispozici. To wasn't jen zdůraznila, což znamená, já coudnt vybírat. Takže v současné době neexistuje na mém PC TV. Doufám, že vám lidé mohou pomoci, abych si to funguje. Viz ya'll |
|
| |||
| |||
| Takže im hádat, že vaše televize ví, kdy se informace bude jeho vga socket. V takovém případě musí být v počítači a ujistěte se, že grafická karta v počítači je nastaven správně být vysílající signál do TV. Pak znovu výběr PC na TV nastavení. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| kodrcat, Pokud někdo může odpovědět na moji otázku. Im rádi slyší. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont chtějí podkopat mods ale držet jazyk čisté
| |||
| |||
| vy im Je mi to líto. Předpokládám, že jeho becose I napsali na rychle. Podle způsobu, skvrnitý I havent žádné pravidlo nebo pokyny, které mi řekl o psaní v příslušném jazyce. Je to opravdu musí být, že formální? Navíc, žádný trestný čin nikomu. Ale stále mám tv / ks problém. Můžete mi říct, nikdo o tom, jak se připojit k tv na to? proto, že im bude trochu zoufalá okamžikem. Doufám, že budete slyšet od vás opět Nashle. |
|
| |||
| |||
| můžete vždy jít a koupit HDTV karty. lol já vím své, jako je 6 měsíců od poslední komentář, ale myslel jsem mohl vyzkoušet a pomozte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy Připojení HTPC k HDTV přes rozhraní HDMI | akumen | Graphics Cards & Monitory | 0 | 27. května 2009 14:27 |
| 32 "HDTV jak sledovat poradenství. | deldrice | Graphics Cards & Monitory | 5 | 31. prosince 2008 00:53 |
| HDTV bude černá, pokud se používají jako 2. Monitor | SurferOWaves | Graphics Cards & Monitory | 2 | 9. listopadu 2008 06:25 |
| Pokud jde o HDTV a Moniter hákem ups | skosobucki | Graphics Cards & Monitory | 2 | 23. prosince 2007 22:14 |
| Desktop s HDTV pomoci | Beginner04 | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. srpen 2007 10:46 |
| Thread Nástroje | |
| |