![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Έχω μια 26Inch Samsung HDTV για το δωμάτιό μου. Και έχω και ένα PC Ya τη μεγάλη λαμπρότητα στο σπίτι μου. Πολυτελή παντού. Lol θα είναι σοβαρά τώρα.Το πρόβλημα είναι, ποτέ δεν συνδέεται IVe TV μου με τον υπολογιστή μου. Και im desperated becose αρκετά ο φίλος μου διατηρεί επαίρεται ότι έχει 2x22 "ιντσών ftf οθόνες και θέλω να τον κάνει να ζηλεύει. Έτσι μπορεί κανείς να μου πει τι είδους σύρματα, καλώδια και τα σκατά θα πρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση με τον υπολογιστή. Έχω ήδη δοκιμάσει να συνδέσει την τηλεόραση με τον υπολογιστή με DVI / VGA υποδοχή. Η τηλεόραση πήρε VGA υποδοχή και την 8800GTS κάρτα οθόνης μία DVI πρίζα. Τότε είχα να στήσετε την τηλεόραση με το τηλεχειριστήριο. Έκανα τα πάντα που readed στο εγχειρίδιο. Αλλά coudnt επιλέξτε PC στην τηλεόραση, ενώ η επιλογή Setup ήταν διαθέσιμα. Είναι απλώς τόνισε wasn't που σημαίνει ότι coudnt επιλέξετε. Σήμερα λοιπόν Δεν υπολογιστή μου για την τηλεόραση. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εργασίας. Βλέπε ya'll |
|
| |||
| |||
| Έτσι im μαντέψουν τηλεόρασή σας γνωρίζει ότι όταν υπάρχει πληροφορίες θα vga την πρίζα. Στην περίπτωση αυτή, ο υπολογιστής σας πρέπει να εκτελεί και να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα οθόνης του υπολογιστή σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να στείλετε μήνυμα στην τηλεόραση. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά την επιλογή PC στην τηλεόραση setup. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| χτύπημα, Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει στην ερώτησή μου. Im ευτυχής να ακούσω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont θέλουν να υπονομεύσουν τα mods, αλλά διατηρούν τη γλώσσα των καθαρών
| |||
| |||
| Ye im συγγνώμη γι 'αυτό. Υποθέτω την becose Ι δακτυλογραφηθεί για γρήγορη. Κατά τα άλλα θα havent spotted κάθε κανόνα ή κατευθυντήριες γραμμές που μου είπε για δακτυλογράφηση στην κατάλληλη γλώσσα. Πιστεύει πραγματικά ότι πρέπει να είναι επίσημη; Επιπλέον, δεν αδίκημα σε κανέναν. Αλλά έχω ακόμη My TV / PC θέμα. Μπορεί κανείς δεν μου πείτε για το πώς να συνδέσετε την τηλεόραση σε αυτό; im γιατί θα είναι λίγο απελπιστική αυτή τη στιγμή. Ελπίζω ότι θα σας ακούσουμε και πάλι, λέμε. |
|
| |||
| |||
| μπορείτε πάντα να πάτε και να αγοράσετε μια κάρτα HDTV. lol όπως γνωρίζω τις 6 μηνών από την τελευταία παρατήρηση, αλλά πίστευα ότι θα μπορούσε να προσπαθήσει να βοηθήσει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα Σύνδεση HTPC με HDTV Via HDMI | akumen | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 27 Μαΐου 2009 14:27 |
| 32 "HDTV παρακολουθεί ως συμβουλή. | deldrice | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 31 Δεκ. 2008 00:53 |
| HDTV θα μαύρη όταν χρησιμοποιείται ως 2ο Monitor | SurferOWaves | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 9 Νοε 2008 06:25 |
| Όσον αφορά την HDTV και Moniter γάντζο UPS | skosobucki | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 23 Δεκ. 2007 22:14 |
| Desktop με HDTV βοήθεια | Beginner04 | Multimedia & Codecs | 3 | 31 Αυγ 2007 10:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |