μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

HDTV για PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 06:45
Μέλος Ομάδα

Default HDTV για PC

Hi all,

Έχω μια 26Inch Samsung HDTV για το δωμάτιό μου.
Και έχω και ένα PC Ya τη μεγάλη λαμπρότητα στο σπίτι μου. Πολυτελή παντού. Lol θα είναι σοβαρά τώρα.

Το πρόβλημα είναι, ποτέ δεν συνδέεται IVe TV μου με τον υπολογιστή μου. Και im desperated becose αρκετά ο φίλος μου διατηρεί επαίρεται ότι έχει 2x22 "ιντσών ftf οθόνες και θέλω να τον κάνει να ζηλεύει.

Έτσι μπορεί κανείς να μου πει τι είδους σύρματα, καλώδια και τα σκατά θα πρέπει να συνδέσετε την τηλεόραση με τον υπολογιστή. Έχω ήδη δοκιμάσει να συνδέσει την τηλεόραση με τον υπολογιστή με DVI / VGA υποδοχή. Η τηλεόραση πήρε VGA υποδοχή και την 8800GTS κάρτα οθόνης μία DVI πρίζα. Τότε είχα να στήσετε την τηλεόραση με το τηλεχειριστήριο. Έκανα τα πάντα που readed στο εγχειρίδιο. Αλλά coudnt επιλέξτε PC στην τηλεόραση, ενώ η επιλογή Setup ήταν διαθέσιμα. Είναι απλώς τόνισε wasn't που σημαίνει ότι coudnt επιλέξετε.

Σήμερα λοιπόν Δεν υπολογιστή μου για την τηλεόραση. Ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εργασίας. Βλέπε ya'll
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 11:59
Banned Ομάδα

Default HDTV για PC

Έτσι im μαντέψουν τηλεόρασή σας γνωρίζει ότι όταν υπάρχει πληροφορίες θα vga την πρίζα. Στην περίπτωση αυτή, ο υπολογιστής σας πρέπει να εκτελεί και να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα οθόνης του υπολογιστή σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να στείλετε μήνυμα στην τηλεόραση. Στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά την επιλογή PC στην τηλεόραση setup.
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 12:54
Μέλος Ομάδα

Default HDTV για PC

Απόσπασμα:
βεβαιωθείτε ότι η κάρτα οθόνης του υπολογιστή σας έχει ρυθμιστεί σωστά για να στείλετε μήνυμα στην τηλεόραση.
Πώς μπορώ να το κάνουμε αυτό. Μάλλον im λείπει αυτό το μέρος. Επιπλέον, όλα τα καλώδια είναι σωστά εγκατεστημένο.
Old 23 του Δεκεμβρίου 2007, 11:15
Μέλος Ομάδα

Default HDTV για PC

χτύπημα,

Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει στην ερώτησή μου. Im ευτυχής να ακούσω.
Old 23 του Δεκεμβρίου 2007, 13:47
Ομάδα Δωρητών

Default HDTV για PC

dont θέλουν να υπονομεύσουν τα mods, αλλά διατηρούν τη γλώσσα των καθαρών

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 03:44
Μέλος Ομάδα

Default HDTV για PC

Ye im συγγνώμη γι 'αυτό. Υποθέτω την becose Ι δακτυλογραφηθεί για γρήγορη. Κατά τα άλλα θα havent spotted κάθε κανόνα ή κατευθυντήριες γραμμές που μου είπε για δακτυλογράφηση στην κατάλληλη γλώσσα. Πιστεύει πραγματικά ότι πρέπει να είναι επίσημη;

Επιπλέον, δεν αδίκημα σε κανέναν. Αλλά έχω ακόμη My TV / PC θέμα. Μπορεί κανείς δεν μου πείτε για το πώς να συνδέσετε την τηλεόραση σε αυτό; im γιατί θα είναι λίγο απελπιστική αυτή τη στιγμή. Ελπίζω ότι θα σας ακούσουμε και πάλι, λέμε.
Old 14 Ιουν 2008, 02:48
Μέλος Ομάδα

Default HDTV για PC

μπορείτε πάντα να πάτε και να αγοράσετε μια κάρτα HDTV.

lol όπως γνωρίζω τις 6 μηνών από την τελευταία παρατήρηση, αλλά πίστευα ότι θα μπορούσε να προσπαθήσει να βοηθήσει
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα Σύνδεση HTPC με HDTV Via HDMI akumen Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 27 Μαΐου 2009 14:27
32 "HDTV παρακολουθεί ως συμβουλή. deldrice Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 31 Δεκ. 2008 00:53
HDTV θα μαύρη όταν χρησιμοποιείται ως 2ο Monitor SurferOWaves Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 9 Νοε 2008 06:25
Όσον αφορά την HDTV και Moniter γάντζο UPS skosobucki Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 23 Δεκ. 2007 22:14
Desktop με HDTV βοήθεια Beginner04 Multimedia & Codecs 3 31 Αυγ 2007 10:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.