manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

HDTV na PC

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2007, 06:45
Member Group

Default HDTV na PC

Bok svima,

Imam Samsung HDTV 26Inch na moju sobu.
I ja također imaju pc Ya svojim sjajem sasvim u moje mjesto. Luksuzni svugdje. Lol sad će biti ozbiljna.

Problem je, Ive moj nikad spojen TV na moj pc. I sasvim im desperated becose drži moj prijatelj samohvalisanje da je 2x22 "ftf inčnim ekranima i želim da ga ljubomoran.

Tako svatko tko može mi reći što je rod od žice i kabeli govno mi je potrebno za spajanje na TV za PC. Ja već pokušali spojiti tv na računalo sa DVI / VGA konektor. TV dobio VGA utičnica i 8800GTS Videocard jedan DVI socket. Tada sam morao podešavanje TV sa daljinskim kontrolerom. Ja sam sve što sam readed u priručniku. Ali ja coudnt odaberite PC u TV Setup a opcija je dostupna. To jednostavno nije označen, što znači da coudnt biste ga odabrali.

Tako Trenutno nema računala na moj TV. Nadam se da vam se ljudi mogu mi pomoći da ga rade. Pogledajte ya'll
Old 18. prosinca 2007, 11:59
Zabranjen Group

Default HDTV na PC

Tako da im guessing TV zna kada postoje informacije odlaska u svojoj VGA utičnicu. U tom slučaju, vaše računalo mora biti pokrenut i uvjerite se da je video kartica na računalu ispravno postavljen je da se šalje signal na TV-u. Zatim ponovi postupak odabira računala na TV setup.
Old 18. prosinca 2007, 12:54
Member Group

Default HDTV na PC

Quote:
pobrinite se da je video kartica na računalu ispravno postavljen je da se šalje signal na TV-u.
Kako ću to učiniti. Valjda im nedostaje ovaj dio. Nadalje su svi kablovi ispravno instaliran.
Old 23. prosinca 2007, 11:15
Member Group

Default HDTV na PC

džomba,

Ako netko može odgovoriti na moje pitanje. Im rado slušamo.
Old 23. prosinca 2007, 13:47
Donatorska Grupa

Default HDTV na PC

dont ištanje to podrije MODs ali držati čistim jezik

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 25. prosinca 2007, 03:44
Member Group

Default HDTV na PC

vi im žao o tome. Pretpostavljam da sam svojim becose otkucan na brz. Po putu, ja luka pjegavi ili bilo koje pravilo smjernice koje mi je rekao o tipkati u odgovarajućem jeziku. Da li to stvarno moramo biti da se formalnim?

Nadalje, bez uvrede bilo kome. Ali ja još uvijek moj TV / kom pitanju. Nitko ne može reći mene kako to spojiti tv na njega? jer će im biti malo očajna u ovom trenutku. Nadam se da ću čuti od vas opet, Vidimo se.
Old 14. lipnja 2008, 02:48
Member Group

Default HDTV na PC

uvijek mogli izaći i kupiti HDTV karticu.

lol znam poput svojih 6 mjeseci od zadnjeg komentara, ali mislila sam možda probati i pomoć
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problems Connecting HTPC do Via HDMI HDTV akumen Graphics Cards & Monitors 0 27. svibanj 2009 14:27
32 "HDTV kao monitor savjet. deldrice Graphics Cards & Monitors 5 31. prosinac 2008 00:53
HDTV događa kada se koristi kao crno 2. Monitor SurferOWaves Graphics Cards & Monitors 2 9. studeni 2008 06:25
Što se tiče HDTV i Moniter zakačaljka ups skosobucki Graphics Cards & Monitors 2 23. prosinac 2007 22:14
Desktop sa HDTV pomoć Beginner04 Multimedija i kodeci 3 31. kolovoz 2007 10:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.