![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Imam Samsung HDTV 26Inch na moju sobu. I ja također imaju pc Ya svojim sjajem sasvim u moje mjesto. Luksuzni svugdje. Lol sad će biti ozbiljna.Problem je, Ive moj nikad spojen TV na moj pc. I sasvim im desperated becose drži moj prijatelj samohvalisanje da je 2x22 "ftf inčnim ekranima i želim da ga ljubomoran. Tako svatko tko može mi reći što je rod od žice i kabeli govno mi je potrebno za spajanje na TV za PC. Ja već pokušali spojiti tv na računalo sa DVI / VGA konektor. TV dobio VGA utičnica i 8800GTS Videocard jedan DVI socket. Tada sam morao podešavanje TV sa daljinskim kontrolerom. Ja sam sve što sam readed u priručniku. Ali ja coudnt odaberite PC u TV Setup a opcija je dostupna. To jednostavno nije označen, što znači da coudnt biste ga odabrali. Tako Trenutno nema računala na moj TV. Nadam se da vam se ljudi mogu mi pomoći da ga rade. Pogledajte ya'll |
|
| |||
| |||
| Tako da im guessing TV zna kada postoje informacije odlaska u svojoj VGA utičnicu. U tom slučaju, vaše računalo mora biti pokrenut i uvjerite se da je video kartica na računalu ispravno postavljen je da se šalje signal na TV-u. Zatim ponovi postupak odabira računala na TV setup. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| džomba, Ako netko može odgovoriti na moje pitanje. Im rado slušamo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont ištanje to podrije MODs ali držati čistim jezik
| |||
| |||
| vi im žao o tome. Pretpostavljam da sam svojim becose otkucan na brz. Po putu, ja luka pjegavi ili bilo koje pravilo smjernice koje mi je rekao o tipkati u odgovarajućem jeziku. Da li to stvarno moramo biti da se formalnim? Nadalje, bez uvrede bilo kome. Ali ja još uvijek moj TV / kom pitanju. Nitko ne može reći mene kako to spojiti tv na njega? jer će im biti malo očajna u ovom trenutku. Nadam se da ću čuti od vas opet, Vidimo se. |
|
| |||
| |||
| uvijek mogli izaći i kupiti HDTV karticu. lol znam poput svojih 6 mjeseci od zadnjeg komentara, ali mislila sam možda probati i pomoć |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problems Connecting HTPC do Via HDMI HDTV | akumen | Graphics Cards & Monitors | 0 | 27. svibanj 2009 14:27 |
| 32 "HDTV kao monitor savjet. | deldrice | Graphics Cards & Monitors | 5 | 31. prosinac 2008 00:53 |
| HDTV događa kada se koristi kao crno 2. Monitor | SurferOWaves | Graphics Cards & Monitors | 2 | 9. studeni 2008 06:25 |
| Što se tiče HDTV i Moniter zakačaljka ups | skosobucki | Graphics Cards & Monitors | 2 | 23. prosinac 2007 22:14 |
| Desktop sa HDTV pomoć | Beginner04 | Multimedija i kodeci | 3 | 31. kolovoz 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |