![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Van egy Samsung HDTV 26Inch a szobámban. És azt is, hogy a PC Ja igen, hogy a pompát nálam. Luxus mindenütt. Lol lesz komoly most.A probléma az, Ive nem kapcsolódik az én TV my pc. És im egészen Knight becose barátom tartja büszkélkedhet, hogy a 2x22 "inch FTF képernyők és én akarok rá féltékeny. Szóval Ki tudja megmondani, hogy milyen vezetékek és kábelek szart tudok kapcsolódni a tv a számítógéphez. Én már próbáltam csatlakozni a tv a számítógéphez egy DVI / VGA csatlakozó. A tv van egy VGA-csatlakozó és a 8800GTS videókártya DVI aljzatba. Aztán volt, hogy a TV-beállítás a távirányítóval. Én mindent, amit readed a kézikönyv. De coudnt válasszuk a PC a TV-beállítás, míg a lehetőség áll rendelkezésre. It wasn't csak rávilágított, amely azt jelenti, coudnt válasszuk ki. Tehát jelenleg nincs PC on my TV. Remélhetőleg ember tud segítsen nekem, hogy ez működik. Lásd ya'll |
|
| |||
| |||
| Szóval im kitalálni, hogy a TV tudja, ha nincs információ, hogy megy a VGA aljzat. Ebben az esetben a számítógépen kell futtatni, és győződjön meg arról, hogy a video kártya a számítógép készen áll-e helyesen a küldő jel a TV-ben. Ezután újra kiválasztja a PC a TV-beállítás. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| bump, Ha valaki tud válaszolni a kérdésre. Im örömmel hallom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont szeretné, hogy aláássák a mods, de hogy a tiszta nyelv
| |||
| |||
| ye im Sajnálom. Azt hiszem, hogy becose I typed, hogy gyors. By the way, I havent spotted bármilyen szabály vagy iránymutatásokat mesélt tipizálási a megfelelő nyelvet. És nem igazán van szükség, hogy a hivatalos? Továbbá nem sértettem senkit. De még az én TV / db kérdés. Senki sem tud mondani nekem, hogy hogyan csatlakoztassa a TV-it? im, mert lesz egy kicsit kétségbeesett pillanatában. Remélem, majd hallani rólad, See ya. |
|
| |||
| |||
| Önnek is mindig kimegyek, és vegyél egy HDTV-kártyát. lol tudom, hogy, mint 6 hónap, mivel az utolsó hozzászólás, de gondoltam, hogy megpróbál segíteni |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák Connecting HTPC a HDTV HDMI | akumen | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 27. május 2009 14:27 |
| 32 "HDTV a monitor tanácsot. | deldrice | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 31. december 2008 00:53 |
| HDTV fogja használni, amikor a fekete 2. Monitor | SurferOWaves | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 9. november 2008 06:25 |
| Ami a HDTV és Moniter hook ups | skosobucki | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 23. december 2007 22:14 |
| Desktop HDTV help | Beginner04 | Multimédia és kodekek | 3 | 31. augusztus 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |