![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם יש לי Samsung 26Inch HDTV על החדר שלי. בנוסף, יש לי גם מחשב יה את חתיכת גאון אצלי. יוקרה בכל מקום. Lol עכשיו הולך להיות רציני.הבעיה היא, Ive הטלוויזיה שלי לא מחובר למחשב שלי. ו IM desperated די becose ידידי שומר התאמרות שיש לו 2x22 "אינטש מסכי ftf ואני רוצה להפוך אותו מקנא. אז האם מישהו יכול לומר לי איזה סוג של חוטים או כבלים חרא אני צריך לחבר את הטלוויזיה למחשב. אני כבר ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב עם DVI / VGA מחבר. הטלוויזיה יש שקע VGA ו 8800GTS Videocard א DVI שקע. אחר כך הייתי צריך את תוכנית ההתקנה של טלוויזיה עם השלט הבקר. עשיתי כל מה שאני readed על ידני. אבל אני coudnt לבחור ב-PC טלוויזיה בעת ההתקנה אפשרות היה זמין. זה פשוט מודגשות wasn't כלומר אני coudnt לבחור בה. אז נכון לעכשיו אין מחשב על הטלוויזיה שלי. כולנו תקווה כי אנשים שאתה יכול לעזור לי לקבל את זה עובד. ראה ya'll |
|
| |||
| |||
| אז IM ניחוש טלוויזיה יודע את זה כאשר קיים מידע הולך שקע VGA שלה. במקרה כזה המחשב חייב לפעול כדי לוודא כי כרטיס המסך במחשב שלך מוגדרת כראוי להיות שליחת האות של טלוויזיה. לאחר מכן נסה שוב את בחירת מחשב על טלוויזיה ההתקנה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| נגף, אם מישהו יכול לענות על השאלה שלי. Im שמח לשמוע את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont רוצה לערער את mods אבל לשמור על שפה נקייה
| |||
| |||
| IM אתם מצטערים על זה. אני מניח שלו אני becose כדי הקלדת מהר. דרך אגב, אני havent גחור כל שלטון או הנחיות אשר סיפר לי על להקליד בשפה המתאימה. האם זה באמת צריך להיות כזה רשמי? יתר על כן, אין עבירה על אף אחד. אבל עדיין יש לי את הטלוויזיה / מחשב הבעיה. אף אחד לא יכול לספר לי על איך לחבר את הטלוויזיה אליו? משום IM יהיה קצת נואש בשלב זה. אני מקווה שאני יהיה לשמוע ממך שוב, נתראה. |
|
| |||
| |||
| אתה תמיד יכול לצאת ו לקנות כרטיס HDTV. LOL אני יודע שלה כמו 6 חודשים מאז התגובה האחרונה אבל אני חשבתי אולי לנסות ולעזור |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות חיבור ל HDTV HTPC דרך HDMI | akumen | כרטיסי מסך & Monitors | 0 | -27 במאי 2009 14:27 |
| 32 "HDTV כמו לפקח ייעוץ. | deldrice | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 31 דצמבר 2008 00:53 |
| HDTV הולך שחור כאשר משמש 2 צג | SurferOWaves | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 9th נובמבר 2008 06:25 |
| באשר HDTV ו Moniter צנורה UPS | skosobucki | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 23 דצמבר 2007 22:14 |
| שולחן עבודה עם עזרה HDTV | Beginner04 | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 31 אוגוסט 2007 10:46 |
| שרשרת כלים | |
| |