mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

HDTV PC

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 18, 2007, 06:45
Narys

Hi all,

Aš 26Inch Samsung HDTV mano kambarį.
Ir aš taip pat turiu pc Ya jos gana atsistoti į mano vietą. Prabangus visur. Lol viskas bus rimtai dabar.

Problema yra, Ive niekada prijungti mano TV su mano PC. Ir jiems visai desperated becose mano draugas išlaiko giriasi, kad jis 2x22 "FTF colių ekranai ir noriu padaryti jam pavydi.

So can anyone tell me Kokie laidų ir kabelių shit man reikia norint prijungti TV prie kompiuterio. Aš jau bandė prijungti prie TV su DVI / VGA jungtis kompiuteryje. Televizija got VGA lizdą ir 8800GTS Videocard DVI lizdas. Tada turėjau setup su nuotolinio valdiklio televizija. Aš padariau viską, kurias aš readed vadove. Bet aš coudnt pasirinkite PC televizijos diegimo nors galimybė buvo prieinama. Jis wasnt tik pabrėžė tai reiškia aš coudnt pasirinkite jį.

Taigi kol kas jokių mano TV kompiuteriui. Tikimės, kad Jūs žmonės gali man padėti ją gauti darbo. Žr ya'll
Old Gruodis 18, 2007, 11:59
Banned Group

Taigi jiems spėjimą, kad jūsų televizorius žino, kai yra informacija, ketina savo VGA lizdas. Tokiu atveju jūsų kompiuteryje turi būti įdiegta ir įsitikinkite, kad vaizdo plokštė jūsų kompiuteryje yra sukonfigūruotas reikia siųsti signalą į TV. Bandykite pasirinkti kompiuterį, televizija setup.
Old Gruodis 18, 2007, 12:54
Narys

Citata:
įsitikinkite, kad vaizdo plokštė jūsų kompiuteryje yra sukonfigūruotas reikia siųsti signalą į TV.
Kaip man tai padaryti. Manau, jiems trūksta šios dalies. Be to, visi kabeliai tinkamai įdiegtos.
Old Gruodis 23, 2007, 11:15
Narys

Bump,

Jei kas nors gali atsakyti į mano klausimą. Im malonu girdėti jį.
Old Gruodis 23, 2007, 13:47
Donorų grupės

dont wanna pakenkti mados, bet paliekame švarią kalbą

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Gruodis 25, 2007, 03:44
Narys

Jūs im sorry about that. Manau jo becose aš įvedėte į greitai. By the way, i havent pastebėtas jokių taisyklių arba gairių, kurios man papasakojo apie įvesti reikiamą kalbą. Ar jis iš tikrųjų turi būti, kad oficialus?

Be to, jokio nusikaltimo niekam. Bet aš vis dar mano TV / PC problema. Ar niekas man pasakyti, kaip prijungti TV prie jo? nes jiems bus šiek tiek beviltiška metu. Tikiuosi išgirsti iš jūsų vėl See ya.
Old Birželis 14, 2008, 02:48
Narys

Jūs visada galėtų eiti ir pirkti HDTV kortelė.

Lol aš žinau savo kaip 6 mėnesių nuo paskutinio komentarą, bet maniau, gali bandyti ir padėti
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.