![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš 26Inch Samsung HDTV mano kambarį. Ir aš taip pat turiu pc Ya jos gana atsistoti į mano vietą. Prabangus visur. Lol viskas bus rimtai dabar.Problema yra, Ive niekada prijungti mano TV su mano PC. Ir jiems visai desperated becose mano draugas išlaiko giriasi, kad jis 2x22 "FTF colių ekranai ir noriu padaryti jam pavydi. So can anyone tell me Kokie laidų ir kabelių shit man reikia norint prijungti TV prie kompiuterio. Aš jau bandė prijungti prie TV su DVI / VGA jungtis kompiuteryje. Televizija got VGA lizdą ir 8800GTS Videocard DVI lizdas. Tada turėjau setup su nuotolinio valdiklio televizija. Aš padariau viską, kurias aš readed vadove. Bet aš coudnt pasirinkite PC televizijos diegimo nors galimybė buvo prieinama. Jis wasnt tik pabrėžė tai reiškia aš coudnt pasirinkite jį. Taigi kol kas jokių mano TV kompiuteriui. Tikimės, kad Jūs žmonės gali man padėti ją gauti darbo. Žr ya'll |
|
| |||
| |||
| Taigi jiems spėjimą, kad jūsų televizorius žino, kai yra informacija, ketina savo VGA lizdas. Tokiu atveju jūsų kompiuteryje turi būti įdiegta ir įsitikinkite, kad vaizdo plokštė jūsų kompiuteryje yra sukonfigūruotas reikia siųsti signalą į TV. Bandykite pasirinkti kompiuterį, televizija setup. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Bump, Jei kas nors gali atsakyti į mano klausimą. Im malonu girdėti jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont wanna pakenkti mados, bet paliekame švarią kalbą
| |||
| |||
| Jūs im sorry about that. Manau jo becose aš įvedėte į greitai. By the way, i havent pastebėtas jokių taisyklių arba gairių, kurios man papasakojo apie įvesti reikiamą kalbą. Ar jis iš tikrųjų turi būti, kad oficialus? Be to, jokio nusikaltimo niekam. Bet aš vis dar mano TV / PC problema. Ar niekas man pasakyti, kaip prijungti TV prie jo? nes jiems bus šiek tiek beviltiška metu. Tikiuosi išgirsti iš jūsų vėl See ya. |
|
| |||
| |||
| Jūs visada galėtų eiti ir pirkti HDTV kortelė. Lol aš žinau savo kaip 6 mėnesių nuo paskutinio komentarą, bet maniau, gali bandyti ir padėti |