![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Man 26Inch Samsung HDTV manā istabā. Un es arī pc Ya tā diezgan greznība uz manu vietu. Luxury visur. Lol gonna būt nopietnas tagad.Problēma ir tāda, Ive nekad nav savienots manu TV ar manu pc. Un im diezgan desperated becose mans draugs tur lepojas, ka viņam ir 2x22 "inch FTF ekrāniem, un es vēlos, lai viņš greizsirdīgs. Tātad var kāds man pateikt, kādi vadu un kabeļu shit Man vajag savienot tv ar datoru. Es jau mēģināja savienot tv ar datoru ar DVI / VGA connector. Tv got VGA socket un 8800GTS Videocard DVI ligzda. Tad man bija setup TV ar tālvadību. Es tā viss, ko es readed šajā rokasgrāmatā. Bet es coudnt lieties PC in TV Iestatīšanas laikā iespēja bija pieejama. Tā wasn't tikai uzsvērts, kas nozīmē, ka es coudnt izvēlieties to. So Šobrīd Nav par manu TV PC. Cerams, ka jūs cilvēki var man palīdzēt iegūt darbu. See ya'll |
|
| |||
| |||
| So im guessing, ka Jūsu TV zina, kad ir informācija pāriet tās VGA ligzdu. Tādā gadījumā jūsu datorā jābūt ekspluatācijas un pārliecināties, ka video karte datorā ir iestatīts pareizi sūtīt signālu uz TV. Pēc tam mēģiniet atkārtoti izvēloties PC uz TV setup. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| sasist, Ja kāds var atbildēt uz manu jautājumu. Im prieks dzirdēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont vēlaties mazināt mods bet paturiet valoda tīrs
| |||
| |||
| ye im sorry par to. Es domāju, ka tā becose es drukāti, lai ātri. Ko citu, es havent plankumains jebkurš noteikums vai pamatnostādnes, ko stāstīja man par rakstīt attiecīgajā valodā. Vai tiešām ir tā, ka oficiāli? Turklāt neviena nodarījumu nevienam. Bet man joprojām ir mans tv / pc jautājums. Vai neviens man par to, kā savienot tv ar to? jo im būs bezcerīgs mazliet uz mirkli. Es ceru, ka es no Jums dzirdēt atkal See ya. |
|
| |||
| |||
| jūs vienmēr varētu iet un pirkt HDTV karti. lol es zinu, tā kā 6 mēnešus kopš pēdējā komentārus, bet domāju, ka es varētu mēģināt palīdzēt |
![]() |
|
| Bookmarks |