rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

HDTV na komputerze

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 grudnia 2007, 06:45
Członek grupy

Default HDTV na komputerze

Hi all,

Mam 26Inch Samsung HDTV w moim pokoju.
I również mają szt. Ya jej dość blask na moje miejsce. Luksusowe wszędzie. Lol będzie poważne teraz.

Problem jest, Ive mój telewizor nie podłączony do mojego komputera. A im dość desperated becose moim przyjacielem utrzymuje chluby to, że 2x22 "calowe ekrany FTF i chcę go zazdrosny.

Więc może ktoś mi powiedzieć, jakiego rodzaju kable i przewody gówno trzeba podłączyć telewizor do komputera. I już próbował podłączyć telewizor do komputera z DVI / złącze VGA. TV dostałem gniazda VGA i DVI 8800GTS graficzna gniazda. Wtedy musiał ustawić telewizor z pilota. Zrobiłem wszystko, co mogę readed w podręczniku. Ale coudnt wybierz PC w TV podczas instalacji opcja była dostępna. It wasnt tylko zaznaczony, co oznacza I coudnt wybrać.

Dlatego obecnie nie ma na moim komputerze TV. Mam nadzieję, że ci ludzie mogą mi pomóc, aby ta metoda działa. Zobacz ya'll
Old 18 grudnia 2007, 11:59
Banned Grupa

Więc im guessing telewizora, że wie, kiedy się nie ma informacji na jego gniazdo VGA. W takim przypadku na komputerze musi być uruchomiony i upewnij się, że karta graficzna w komputerze jest prawidłowo skonfigurowany do wysyłania sygnału do telewizora. Następnie spróbuj ponownie wybierając PC na ekranie telewizora konfiguracji.
Old 18 grudnia 2007, 12:54
Członek grupy

Cytat:
upewnij się, że karta graficzna w komputerze jest prawidłowo skonfigurowany do wysyłania sygnału do telewizora.
Jak mogę to zrobić. Chyba brakuje im tej części. Ponadto wszystkie kable są poprawnie zainstalowane.
Old 23 grudnia 2007, 11:15
Członek grupy

hełmy,

Jeśli ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie. Im glad to hear it.
Old 23 grudnia 2007, 13:47
Grupa dawcy

Nie chce podważać mody, ale zachować język czyste

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 25 grudnia 2007, 03:44
Członek grupy

wy im sorry about that. I suppose I becose jego wpisane do szybko. By the way, I havent Spotted jakiejkolwiek reguły lub wytyczne, które powiedział mi o wpisanie w odpowiednim języku. Czy naprawdę musimy być tego formalnego?

Co więcej, nikomu nie przestępstwo. Ale nadal moje TV / PC problem. Czy nikt mi powiedzieć, w jaki sposób podłączyć telewizor do niego? bo im będzie trochę desperacko na chwilę. Mam nadzieję, że będę od ciebie usłyszeć ponownie See ya.
Old 14. czerwca 2008, 02:48
Członek grupy

można zawsze iść i kupić kartę HDTV.

lol wiem jak jego 6 miesięcy od ostatniego komentarza, ale myśli i może spróbować pomóc
Reply

Register

Zakładki