![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Mam 26Inch Samsung HDTV w moim pokoju. I również mają szt. Ya jej dość blask na moje miejsce. Luksusowe wszędzie. Lol będzie poważne teraz.Problem jest, Ive mój telewizor nie podłączony do mojego komputera. A im dość desperated becose moim przyjacielem utrzymuje chluby to, że 2x22 "calowe ekrany FTF i chcę go zazdrosny. Więc może ktoś mi powiedzieć, jakiego rodzaju kable i przewody gówno trzeba podłączyć telewizor do komputera. I już próbował podłączyć telewizor do komputera z DVI / złącze VGA. TV dostałem gniazda VGA i DVI 8800GTS graficzna gniazda. Wtedy musiał ustawić telewizor z pilota. Zrobiłem wszystko, co mogę readed w podręczniku. Ale coudnt wybierz PC w TV podczas instalacji opcja była dostępna. It wasnt tylko zaznaczony, co oznacza I coudnt wybrać. Dlatego obecnie nie ma na moim komputerze TV. Mam nadzieję, że ci ludzie mogą mi pomóc, aby ta metoda działa. Zobacz ya'll |
|
| |||
| |||
| Więc im guessing telewizora, że wie, kiedy się nie ma informacji na jego gniazdo VGA. W takim przypadku na komputerze musi być uruchomiony i upewnij się, że karta graficzna w komputerze jest prawidłowo skonfigurowany do wysyłania sygnału do telewizora. Następnie spróbuj ponownie wybierając PC na ekranie telewizora konfiguracji. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| hełmy, Jeśli ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie. Im glad to hear it. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie chce podważać mody, ale zachować język czyste
| |||
| |||
| wy im sorry about that. I suppose I becose jego wpisane do szybko. By the way, I havent Spotted jakiejkolwiek reguły lub wytyczne, które powiedział mi o wpisanie w odpowiednim języku. Czy naprawdę musimy być tego formalnego? Co więcej, nikomu nie przestępstwo. Ale nadal moje TV / PC problem. Czy nikt mi powiedzieć, w jaki sposób podłączyć telewizor do niego? bo im będzie trochę desperacko na chwilę. Mam nadzieję, że będę od ciebie usłyszeć ponownie See ya. |
|
| |||
| |||
| można zawsze iść i kupić kartę HDTV. lol wiem jak jego 6 miesięcy od ostatniego komentarza, ale myśli i może spróbować pomóc |
![]() |
|
| Zakładki |