menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2007, 06:45
Člen Skupina

Ahoj všetkým,

Mám 26Inch Samsung HDTV na mojom izbe.
A taky majú ks Ya jej pomerne nádhera na moje miesto. Luxusné všade. Lol to vážne teraz.

Problém je v tom, Ive never pripojený môj TV k počítaču. Im a docela desperated becose môj priateľ vedie pýcha, že má 2x22 "in FTF obrazovky a chcem, aby ho závidí.

Takže môže mi niekto povedať, aké káble a vodiče hovno Potrebujem pripojiť TV k počítaču. Už som sa snažil pripojiť TV k počítaču s DVI / VGA konektor. TV mám VGA socket a grafickú kartu 8800GTS jeden DVI zásuvka. Potom som musel nastaviť TV s diaľkovým ovládaním. Urobil som všetko, čo som readed v manuáli. Ale já coudnt vybrať PC v TV Setup kým varianta bola k dispozícii. To wasn'ta len zdôraznila, čo znamená, já coudnt vyberať.

Takže v súčasnej dobe neexistuje na mojom PC TV. Dúfam, že vám ľudia môžu pomôcť, aby som si to funguje. Pozri ya'll
Old 18.prosince 2007, 11:59
Banned Skupina

Takže im hádat, že vaša televízia vie, kedy sa informácie bude jeho vga socket. V takom prípade musí byť v počítači a uistite sa, že grafická karta v počítači je nastavený správne byť vysielajúca signál do TV. Potom znovu výber PC na TV nastavenia.
Old 18.prosince 2007, 12:54
Člen Skupina

Citácia:
uistite sa, že grafická karta v počítači je nastavený správne byť vysielajúca signál do TV.
Ako to mám urobiť. Asi im chýba tejto časti. Ďalej sú všetky káble sú správne nainštalované.
Old 23.prosince 2007, 11:15
Člen Skupina

kodrcat,

Ak niekto môže odpovedať na moju otázku. Im radi počujú.
Old 23.prosince 2007, 13:47
Darcu Skupina

dont chcú podkopať mods ale držať jazyk čistej

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 25.prosince 2007, 03:44
Člen Skupina

vy im Je mi to ľúto. Predpokladám, že jeho becose I napísali na rýchlo. Podľa spôsobu, fľakaté I havent žiadne pravidlo alebo inštrukcie, ktoré mi povedal o písaní v príslušnom jazyku. Je to naozaj musí byť, že formálne?

Navyše, žiadny trestný čin nikomu. Ale stále mám tv / ks problém. Môžete mi povedať, nikto o tom, ako sa pripojiť k tv na to? preto, že im bude trochu zoufalá okamihom. Dúfam, že budete počuť od vás opäť Nashle.
Old 14. júna 2008, 02:48
Člen Skupina

môžete vždy ísť a kúpiť HDTV karty.

lol já vím svoje, ako je 6 mesiacov od poslednej komentár, ale myslel som mohol vyskúšať a pomôžte
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.