![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetkým,
Mám 26Inch Samsung HDTV na mojom izbe. A taky majú ks Ya jej pomerne nádhera na moje miesto. Luxusné všade. Lol to vážne teraz.Problém je v tom, Ive never pripojený môj TV k počítaču. Im a docela desperated becose môj priateľ vedie pýcha, že má 2x22 "in FTF obrazovky a chcem, aby ho závidí. Takže môže mi niekto povedať, aké káble a vodiče hovno Potrebujem pripojiť TV k počítaču. Už som sa snažil pripojiť TV k počítaču s DVI / VGA konektor. TV mám VGA socket a grafickú kartu 8800GTS jeden DVI zásuvka. Potom som musel nastaviť TV s diaľkovým ovládaním. Urobil som všetko, čo som readed v manuáli. Ale já coudnt vybrať PC v TV Setup kým varianta bola k dispozícii. To wasn'ta len zdôraznila, čo znamená, já coudnt vyberať. Takže v súčasnej dobe neexistuje na mojom PC TV. Dúfam, že vám ľudia môžu pomôcť, aby som si to funguje. Pozri ya'll |
|
|
|||
|
|||
|
Takže im hádat, že vaša televízia vie, kedy sa informácie bude jeho vga socket. V takom prípade musí byť v počítači a uistite sa, že grafická karta v počítači je nastavený správne byť vysielajúca signál do TV. Potom znovu výber PC na TV nastavenia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
kodrcat,
Ak niekto môže odpovedať na moju otázku. Im radi počujú. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dont chcú podkopať mods ale držať jazyk čistej
|
|||
|
|||
|
vy im Je mi to ľúto. Predpokladám, že jeho becose I napísali na rýchlo. Podľa spôsobu, fľakaté I havent žiadne pravidlo alebo inštrukcie, ktoré mi povedal o písaní v príslušnom jazyku. Je to naozaj musí byť, že formálne?
Navyše, žiadny trestný čin nikomu. Ale stále mám tv / ks problém. Môžete mi povedať, nikto o tom, ako sa pripojiť k tv na to? preto, že im bude trochu zoufalá okamihom. Dúfam, že budete počuť od vás opäť Nashle. |
|
|
|||
|
|||
|
môžete vždy ísť a kúpiť HDTV karty.
lol já vím svoje, ako je 6 mesiacov od poslednej komentár, ale myslel som mohol vyskúšať a pomôžte |