![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Имам Самсунг ХДТВ 26Инцх на моју собу. И ја такође имају пц Ыа својим сјајем сасвим у моје место. Луксузни свуда. Лол сад ће бити озбиљна.Проблем је, Иве мој никад спојен ТВ на мој пц. И сасвим им десператед бецосе држи мој пријатељ самохвалисање да је 2кс22 "фтф инчним екранима и желим да га љубоморан. Тако свако ко може ми рећи шта је род од жице и каблови говно ми је потребно за спајање на ТВ за ПЦ. Ја већ покушали спојити тв на рачунар са ДВИ / ВГА конектор. ТВ добио ВГА утичница и 8800ГТС Видеоцард један ДВИ соцкет. Тада сам морао подешавање ТВ са даљинским контролером. Ја сам све што сам реадед у приручнику. Али ја цоуднт изаберите ПЦ у ТВ Сетуп а опција је доступна. То једноставно није означен, што значи да цоуднт бисте га изабрали. Тако Тренутно нема рачунара на мој ТВ. Надам се да вам се људи могу ми помоћи да га раде. Погледајте ыа'лл |
|
| |||
| |||
| Тако да им гуессинг ТВ зна када постоје информације одласка у својој ВГА утичницу. У том случају, ваш рачунар мора бити покренут и уверите се да је видео картица на рачунару исправно постављен је да се шаље сигнал на ТВ-у. Затим понови поступак одабира рачунара на ТВ сетуп. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| џомба, Ако неко може одговорити на моје питање. Им радо слушамо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| донт оскудица то подрије МОДс али држати чистим језик
| |||
| |||
| ви им жао о томе. Претпостављам да сам својим бецосе откуцан на брз. По путу, ја лука пјегави или било које правило смернице које ми је рекао о куцате у одговарајућем језику. Да ли то стварно морамо бити да се формалним? Надаље, без увреде било коме. Али ја још увек мој ТВ / ком питању. Нико не може рећи мене како за спојити тв на њега? јер ће им бити мало очајни у овом тренутку. Надам се да ћу чути од вас опет, Видимо се. |
|
| |||
| |||
| увек могли изаћи и купити ХДТВ картицу. лол знам попут својих 6 месеци од задњег коментара, али мислила сам можда пробати и помоћ |