az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

PC'de HDTV

Reply

Konu Araçları
Old 18 Aralık 2007, 06:45
Üye Grubu

Default PC'de HDTV

Merhabalar,

Odamda bir 26Inch Samsung HDTV var.
Ve ben de bir adet var Ya da büyük bir ihtişam benim yerde. Lüks her yerde. Lol artık ciddi olacak.

Sorun, benim PC TV bağlı asla Ive olduğunu. Ve arkadaşım onun 2x22 "inç FTF ekranları ve onu kıskanç yapmak istiyorsanız övünme tutar oldukça desperated becose Sohbet.

Yani herkes kablolar teller ne tür bana söyleyebilir ve PC için TV bağlamak gerekir kahretsin. Zaten bir DVI / VGA konektörü ile bilgisayara TV bağlanmaya çalıştı. TV ve VGA soketi var olan 8800GTS Videocard bir DVI soketi. Daha sonra kurulum için uzaktan kumanda ile TV vardı. Ben manuel olarak readed her şeyi yaptım. Ise seçenek olduğunu Ama TV Kur seçin PC coudnt. Sadece hangi ben seçmek coudnt demektir vurgulanan wasnt.

Yani Şu anda TV üzerinde PC. Umarım insanların bana iş için yardımcı olabilir. Ya'll bakın
Old 18 Aralık 2007, 11:59
Yasak Grubu

Default PC'de HDTV

Yani TV'nizin zaman bilgilerin VGA soketine gidiyor biliyor tahmin IM. Bilgisayarınızda çalışan olmalı ve bilgisayarınızda ekran kartı doğru TV'ye sinyal göndermek için ayarlanmış olduğundan emin olun durumda. Daha sonra TV ayarları üzerinde PC seçerek yeniden deneyin.
Old 18 Aralık 2007, 12:54
Üye Grubu

Default PC'de HDTV

Alıntı:
bilgisayarınızda ekran kartı doğru TV'ye sinyal göndermek için kurmak olduğundan emin olun.
Ne yapabilirim ki. Ben Sohbet bu eksik galiba. Ayrıca tüm kabloların doğru şekilde yüklenir.
Old 23 Aralık 2007, 11:15
Üye Grubu

Default PC'de HDTV

çarpma,

Eğer birisi benim soruya cevap verebilir. Im bunu duyduğuma sevindim.
Old 23 Aralık 2007, 13:47
Bağış Grubu

Default PC'de HDTV

dont ve Değişiklikler baltalamaya ama temiz dil tutmak istiyorum

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 25 Aralık 2007, 03:44
Üye Grubu

Default PC'de HDTV

Sohbet Üzgünüm siz. Ben onun becose Ben hızlı için yazılmış varsayalım. Bu arada, ben uygun dilde yazım hakkında bana herhangi bir kural ya da kuralları tespit havent. Bu, resmi olmak zorunda mı?

Ayrıca, herkes için bir suç. Ama yine de TV / pc sorunu var. Kimse nasıl için TV bağlanmak için bana anlatır mısınız? Sohbet şu anda biraz umutsuz olacak çünkü. Seni yeniden duyarsınız, Görüşürüz umuyoruz.
Old 14 Haziran 2008, 02:48
Üye Grubu

Default PC'de HDTV

her zaman dışarı çıkmak ve bir HDTV kart satın alın.

lol Ben onun gibi 6 ay biliyorum çünkü son yorum ama ben deneyebilirsiniz yardım
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından