![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я отримав HDTV 26Inch Samsung по моїй кімнаті. І я також є комп'ютер Я. своїй пишності зовсім на своєму місці. Розкішні скрізь. Lol Gonna тепер серйозно.Проблема в тому, Я ніколи не підключив телевізор до комп'ютера. І їм цілком desperated becose мій друг продовжує хвалитися тим, що він 2x22 "FTF дюймові екрани, і я хочу, щоб змусити його ревнувати. Так може хто-небудь сказати мені, що види кабелів і проводів лайна мені потрібно підключити телевізор до комп'ютера. Я вже пробували підключити телевізор до комп'ютера з DVI / VGA роз'єм. ТБ є роз'єм VGA і відеокарта 8800GTS Socket DVI. Тоді мені довелося налаштувати телевізор з пультом дистанційного керування. Я зробив все, що я прочитаних в керівництві. Але я coudnt вибрати комп'ютер у телевізор установки, хоча варіант був доступний. Він лише підкреслив Wasn't який означає, що я coudnt виберіть її. Таким даний Там немає ПК на телевізорі. Сподіваюся, у вас люди можуть допомогти мені отримати його роботу. Див ya'll |
|
| |||
| |||
| Таким їм гадати, що Ваш телевізор не знає, коли є інформація, що йде до своєї VGA-сокет. У цьому випадку на вашому комп'ютері повинна бути запущена і переконатися, що відеокарти на вашому комп'ютері встановлений правильно для того щоб передача сигналу на телевізор. Потім повторіть виборі ПК на телевізорі установки. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Bump, Якщо хтось може відповісти на мої запитання. Їм раді чути це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НЕ хочете, щоб підірвати моди, але тримати язика чистим
| |||
| |||
| ви їм жалкую про це. Я вважаю, свою becose я набрав постити. До речі, я гавань плямистий-які правила або керівні принципи, які розповіли мені про введення в відповідною мовою. Невже потрібно що офіційні? Крім того, не в образу нікому. Але я до сих пір моя TV / PC питання. Ніхто не може мені розповісти про те, як підключити телевізор до нього? тому що їм буде трохи відчайдушним на даний момент. Я сподіваюся почути від вас знову, Побачимося. |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете піти і купити карту HDTV. LOL я знаю як свої 6 місяців з моменту останнього зауваження, але думали, що я можу спробувати допомогти |