![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички Аз наскоро купи X1650 ATI Radeon 512MB карта Добре първия проблем имах с инсталиране на драйвери и е черен екран, стационарни, че тогава съм имал проблем, който да ми powersupply на 200Watts бе да малък за него, така и обновени до 350 Watt PSU които 90% от уебсайтовете каза да се повече от достатъчно Сега ми проблем е още по-лоша, Айв само на картата за един ден и изпълнение е бил повече от изключителните му е голям, но рано днес играя Counter стачка 1.6 и бойни оръжия компютъра rebooted себе си след 20 минути на игра, това никога не е случило преди и е започнал едва днес, един ден след като получи карта, така Im поемането на картите повреден, но имам нужда от малко успокоение преди да отидете замяна за различно карти това се случва непрекъснато сега, рестартиране, рестартиране, рестартирайте |
|
| |||
| |||
| си получавам bluescreen когато reboots но това показва само за около половин секунда, ако това е така отидете на системата свойства, модерни, система и възстановяване на настройките и махнете отметката "автоматично рестартиране и след това OK. после играят CounterStrike докато системата се срива и след снимка на bluescreen или просто за грешка кодове. Ако няма bluescreen му probally електрически виновен или прегряване проблем, можете да кажете, ако му един проблем с прегряване докосвате heatsink на графична карта, ако тя изгаряния ли тогава неговите прегряване. по-реалистично да изтеглите ATI инструменти и може да контролира температурата от там, но ще трябва да играе на играта след това първата проверка на време, за да получи товара температура. 70 градуса е опасността ниво мисля. ако температурата е наред и thers не bluescreen след това най-вероятно захранването и ти трябва да го обменят за една с по-висока мощност. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мощност няма значение. Каква е цената на PSU търговска марка?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с RAM Тук? - Само 3GB на 8GB, показващи | Theresonly1 | Процесори, дънни платки & RAM | 18 | 27 май 2009 г. 13:52 |
| PSU,,, все още проблем за мен | dsaliba | Случаи & Power Доставки | 7 | 10-ти септември 2008 13:10 |
| PSU проблем | ukmm | Случаи & Power Доставки | 2 | 14 Дек 2007 15:55 |
| Нечетно Свързване на издаване | DavidM | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Nov 2007 17:29 |
| Интернет издание | Jake2392 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 22 Окт 2007 15:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |