menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HELP! ATi X1650 Výtisk

Reply

Thread Nástroje
Old 18. Září 2008, 22:48
Nový člen skupiny

Default HELP! ATi X1650 Výtisk

Ahoj všem

Nedávno jsem koupil X1650 ATi Radeon 512mb karta

Ok první problém jsem měl s instalací ovladačů a byla černá obrazovka, pevné, že pak jsem měl problém, že můj powersupply z 200Watts byl malý na to, aby i aktualizovány na 350 Watt PSU, které 90% z uvedené webové stránky by měly být víc než dost

A teď můj problém je ještě horší, IVE jen kartu na jeden den a Perfomance bylo více než výjimečné, jeho byly veliké, ale dnes hraje Counter Strike 1.6 a bojovat zbraní počítač restartoval sám po 20 minutách hry, to se nikdy se stalo před a začala dnes, den poté, co jsem dostal kartu, takže im převzetí karty vadné, ale i nutnost určité uklidnění před i jít vyměnit za jinou kartu

se stává stále hned, restart, restart, restartujte
Old 20. Září 2008, 15:37
Dárce Skupina

jste získat BLUESCREEN když reboots ale pouze asi půl druhé, a pokud ano, jděte na vlastnosti systému, pokročilé, využití systému a nastavení, a zrušte zaškrtnutí 'automaticky restart' a pak ok. protiúder pak hrát, dokud se systém zhroutí a po obraz o BLUESCREEN nebo jen chybové kódy. pokud nedojde k jeho BLUESCREEN probally elektrické zavinění nebo přehřátí problém, můžete zjistit, zda je to přehřátí problém dotýká chladiče na grafickou kartu, pokud ji pálí vás pak jeho přehřátí. více realisticky stáhnout ati nářadí a můžete sledovat temp tam ale budete muset hrát hru první pak zkontrolovat temps tak dostanete náklad temp. 70 stupňů, je nebezpečí úrovni i myslet. v případě, že teplota je v pořádku a žádné thers BLUESCREEN pak jeho největší pravděpodobností na napájení a měli byste vyměnit za ten s vyšším příkonem.
Old 20. Září 2008, 15:58
Dárce Skupina

Příkon nevadí.

Co je to PSU značku?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.