![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια όλα Πρόσφατα αγόρασα ένα 512MB ATI Radeon X1650 κάρτα Ok πρώτο πρόβλημα που είχα με την εγκατάσταση οδηγών και ήταν μια μαύρη οθόνη, καθορίζεται ότι, τότε θα είχε ένα θέμα που μου powersupply των 200Watts ήταν μικρή για να είναι, λοιπόν, ενημέρωση σε 350 Watt PSU που το 90% δήλωσε off ιστοσελίδες θα πρέπει να περισσότερο από αρκετό Τώρα το πρόβλημά μου είναι ακόμη χειρότερη, IVE είχε μόνο την κάρτα για την ημέρα και εκτέλεσης ήταν κάτι περισσότερο από εξαιρετικές, την έχουν μεγάλη, αλλά νωρίτερα σήμερα παίζουν counter απεργία 1.6 και καταπολέμηση όπλων ίδια επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά από 20 λεπτά του παιχνιδιού, αυτό δεν έχει ποτέ συνέβησαν πριν και μόνο που ξεκίνησε σήμερα, μία ημέρα μετά πήρα την κάρτα, οπότε αν υποτεθεί ότι η βελτίωση της κακής κάρτες, αλλά θα πρέπει κάποια διαβεβαίωση πριν πάω ανταλλαγής για μια διαφορετική κάρτα συμβαίνει συνεχώς τώρα, επανεκκίνηση, επανεκκίνηση, επανεκκίνηση |
|
| |||
| |||
| θα βρεις ένα μπλε όταν reboots αλλά μόνο δείχνει για περίπου μισό δευτερόλεπτο, αν ναι, πηγαίνετε στο σύστημα του ιδιότητες, το προηγμένο, το σύστημα ανάκτησης και ρυθμίσεις, και την επιλογή "αυτόματη επανεκκίνηση" και στη συνέχεια ΟΚ. παίζουν αντεπίθεση στη συνέχεια μέχρι το σύστημα να κολλάει και μετά την εικόνα του μπλε ή μόνο τους κωδικούς σφαλμάτων. αν δεν υπάρχει το μπλε probally ένα ηλεκτρικό σφάλμα ή μια υπερθέρμανση πρόβλημα, μπορείτε να πείτε εάν το ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης αγγίζοντας τα heatsink για την κάρτα γραφικών, αν καίγεται σας τότε η υπερθέρμανση. πιο ρεαλιστικά download ATI εργαλεία και μπορείτε να παρακολουθείτε την θερμοκρασία, από εκεί, αλλά θα πρέπει να παίξει το πρώτο παιχνίδι στη συνέχεια, ελέγξτε το χρόνο, ώστε να έχετε τα temp φορτίο. 70 μοίρες είναι το επίπεδο κινδύνου νομίζω. αν η θερμοκρασία είναι καλός και δεν thers μπλε τότε η πιο πιθανή την παροχή ενέργειας και θα πρέπει να το αλλάξω για ένα με μεγαλύτερη ισχύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ισχύς δεν έχει σημασία. Ποιο είναι το PSU μάρκα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα θέμα με RAM Εδώ; - Μόνο τα 3GB των 8GB που δείχνει | Theresonly1 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 27 Μαΐου 2009 13:52 |
| PSU,,, ακόμα σε ένα θέμα για μένα | dsaliba | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 10η Σεπ 2008 13:10 |
| PSU θέμα | ukmm | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 14 Δεκ. 2007 15:55 |
| Odd Connection Issue | DavidM | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5 Νοε 2007 17:29 |
| Διαδίκτυο Τεύχος | Jake2392 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 22 Οκτ 2007 15:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |