manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

POMOZITE! ATI X1650 Issue

Reply

Thread Tools
Old 18. Ruj 2008, 22:48
Novi član grupe

Default POMOZITE! ATI X1650 Issue

Hey svima

Nedavno sam kupio 512MB ATI Radeon X1650 kartice

Ok prvi problem sam imao s bilo instalirati drivere i crni zaslon, koji fiksno, tada sam imao problem da moj powersupply od 200Watts je bio da se za male, tako i ažurirana do 350 Watt PSU kojem 90% off webove rekao bi trebao biti više nego dovoljno

Sada moj problem je još gore, imam samo imala karticu za jedan dan i perfomance je više od iznimne, njegova je velika, ali ranije danas svira counter štrajk 1.6 i borbeno oružje računalo ponovno podizanje sustava i sam nakon 20 minuta igre, to nikada nije prije nego što se dogodilo, a tek je započeo danas, dan nakon što sam dobio karticu, tako da im pretpostavljiv kartica neispravan, ali mi treba nešto prije nego odem osiguranje razmjene ga za neku drugu karticu

to se događa stalno sada, ponovno podizanje sustava, pokretanje, ponovno podizanje sustava
Old 20. Ruj 2008, 15:37
Donatorska Grupa

ste uzimajući bluescreen kada to ponovno podizanje sustava, ali to samo pokazuje za oko pola sekunde, ako je tako idi na system properties, advanced, sustava i oporavka postavke i isključite 'automatski restart', a zatim U redu. Tada igrati counterstrike sve dok sustav crashes i postavljati slike na bluescreen ili jednostavno greška koda. ako nema bluescreen jedan njen probally električne krivnjom ili pregrijavanja problem, možete reći ako je njegov jedan problem pregrijavanja dodirivanje heatsink na grafičkom karticom, ako je opeklina koju onda njegova pregrijavanja. više realno download ati tools i možete pratiti temp od tamo, ali ćete morati igrati prvi temps zatim provjeriti tako da se load temp. 70 stupnjeva je razina opasnosti mislim. ako je temp thers je u redu i nema bluescreen onda njegova najvjerojatnije napajanje i trebali biste ga za jednu razmjenu s višom snagom.
Old 20. Ruj 2008, 15:58
Donatorska Grupa

Potrošnja u vatima ne smeta.

Što je brand PSU?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.