kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

HELP! ATi X1650 kiadás

Reply

Téma eszközök
Old 18. Sep 2008, 22:48
Új tag Csoport

Default HELP! ATi X1650 kiadás

Hey all

nemrég vettem egy 512MB ATi Radeon X1650 kártya

Ok első probléma volt az install volt vezetők és a fekete képernyő, fix, hogy akkor volt egy olyan kérdés, hogy az én powersupply a 200Watts az volt, hogy kicsi, ezért én frissítettek egy 350 W-os tápegység 90% websites mondta ki kell több mint elég

Most az én problémám még rosszabb, ive csak a kártya a nap és Perfomance már több, mint kivételes, hogy nem nagy, de a korábbi ma játszott Counter Strike 1.6 és fegyverkereskedelem elleni harc a számítógép újraindítása is 20 perc után a játék, ez még nem előtt történt, és csak ma kezdődött, egy nappal az után kaptam a kártyát, így a PM, feltételezve, hogy a kártyákon hibás, de szükségem van néhány viszontbiztosításként mielõtt cserélje ki egy másik kártyát

ez folyamatosan történik most, reboot, reboot, reboot
Old 20. Sep 2008, 15:37
Donor Group

ön szerzés egy bluescreen, amikor újraindítja, de csak azt mutatja, körülbelül a fele a második, ha úgy megy a rendszer tulajdonságait, fejlett, és hasznosítási rendszer beállításait, és törölje a "Automatikus újraindítás", majd az OK gombra. counterstrike majd játszani, amíg a rendszer összeomlik, és elküldeni a képet a bluescreen vagy csak a hibakódok. ha nincs bluescreen a probally elektromos hiba vagy egy túlfűtést probléma, akkor mondd meg, hogy egy túlfűtést probléma érintette a hűtőborda a grafikus kártya, ha az égés akkor a túlmelegedés. reálisabban letöltés ati eszközök, és így felügyeli a hőm onnan, de akkor a játék első, majd ellenőrzi a temps így lesz a terhelés hőm. 70 fok van a veszélyes szint azt hiszem. ha a hőmérséklet rendben van és thers nem bluescreen akkor a legvalószínűbb, a tápegység, és meg kell osztaniuk egymással, hogy az egyik a nagyobb teljesítményt.
Old 20. Sep 2008, 15:58
Donor Group

Wattértékek nem számít.

Mi a PSU márka?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.