![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all nemrég vettem egy 512MB ATi Radeon X1650 kártya Ok első probléma volt az install volt vezetők és a fekete képernyő, fix, hogy akkor volt egy olyan kérdés, hogy az én powersupply a 200Watts az volt, hogy kicsi, ezért én frissítettek egy 350 W-os tápegység 90% websites mondta ki kell több mint elég Most az én problémám még rosszabb, ive csak a kártya a nap és Perfomance már több, mint kivételes, hogy nem nagy, de a korábbi ma játszott Counter Strike 1.6 és fegyverkereskedelem elleni harc a számítógép újraindítása is 20 perc után a játék, ez még nem előtt történt, és csak ma kezdődött, egy nappal az után kaptam a kártyát, így a PM, feltételezve, hogy a kártyákon hibás, de szükségem van néhány viszontbiztosításként mielõtt cserélje ki egy másik kártyát ez folyamatosan történik most, reboot, reboot, reboot |
|
| |||
| |||
| ön szerzés egy bluescreen, amikor újraindítja, de csak azt mutatja, körülbelül a fele a második, ha úgy megy a rendszer tulajdonságait, fejlett, és hasznosítási rendszer beállításait, és törölje a "Automatikus újraindítás", majd az OK gombra. counterstrike majd játszani, amíg a rendszer összeomlik, és elküldeni a képet a bluescreen vagy csak a hibakódok. ha nincs bluescreen a probally elektromos hiba vagy egy túlfűtést probléma, akkor mondd meg, hogy egy túlfűtést probléma érintette a hűtőborda a grafikus kártya, ha az égés akkor a túlmelegedés. reálisabban letöltés ati eszközök, és így felügyeli a hőm onnan, de akkor a játék első, majd ellenőrzi a temps így lesz a terhelés hőm. 70 fok van a veszélyes szint azt hiszem. ha a hőmérséklet rendben van és thers nem bluescreen akkor a legvalószínűbb, a tápegység, és meg kell osztaniuk egymással, hogy az egyik a nagyobb teljesítményt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattértékek nem számít. Mi a PSU márka?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|