![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם לאחרונה קניתי 512MB ATI RADEON X1650 כרטיס בסדר הראשון היה לי בעיה עם להתקין את מנהלי ההתקנים ואת היה מסך שחור, תיקנו את זה, אז יש לי בעיה שלי powersupply של 200Watts היה קטן על זה, אז עדכון ל 350 Watt PSU שבה 90% הנחה על אתרי אינטרנט אמר אמור להיות יותר מדי עכשיו הבעיה שלי היא אפילו יותר גרוע, ive רק היה כרטיס ליום אחד ו perfomance כבר יותר חריגים, שלה היה גדול, אך מוקדם יותר היום משחק נגד שביתת נשק 1,6 ו לחימה rebooted עצמה את המחשב אחרי 20 דקות של משחק, זה מעולם לא קרה לפני ורק התחיל היום, יום לאחר שקיבלתי את הכרטיס, כך IM החנהב הקלפים פגומה, אבל אני צריך קצת לפני שאני הולך reassurance Exchange שונה עבור אותו כרטיס עכשיו זה קורה כל הזמן, לאתחל, לאתחל, לאתחל |
|
| |||
| |||
| אתה מקבל את bluescreen כשהוא reboots אבל זה רק מראה בערך חצי שנייה, אם כן, עבור ל 'מאפייני מערכת, מתקדם, מערכת ושחזור הגדרות, וכן בטל' הפעל מחדש באופן אוטומטי 'ולאחר מכן אישור. אז לשחק counterstrike עד קריסות מערכת ולהפקיד תמונה של bluescreen או רק את קודי השגיאה. אם אין bluescreen שלה probally של חשמל פגם או overheating הבעיה, אתה יכול לדעת אם את הבעיה על ידי פעולת overheating נוגע heatsink על כרטיס המסך, אם זה שורף לך אז את overheating. יותר realistically להוריד כלים ATI ואתה יכול לפקח על טמפ משם אבל אתה חייב לשחק את המשחק הראשון לאחר מכן לבדוק את temps אז אתה מקבל את זמני הטעינה. היא 70 מעלות את רמת הסיכון, אני חושב. אם זה בסדר ואת זמני thers לא bluescreen אז את הסיכוי הטוב ביותר את החשמל ואתה צריך את זה עבור Exchange אחת עם גבוה יותר wattage. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wattage לא משנה. מהו PSU המותג?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם זיכרון RAM פה? - רק 3GB של 8GB מראה | Theresonly1 | CPUs, Motherboards & RAM | 18 | -27 במאי 2009 13:52 |
| PSU,,, עדיין בעיה בשבילי | dsaliba | מקרים & ספקי כוח | 7 | 10 ספטמבר 2008 13:10 |
| הבעיה PSU | ukmm | מקרים & ספקי כוח | 2 | 14th דצמבר 2007 15:55 |
| חיבור מוזר גליון | DavidM | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 17:29 |
| הנפקת אינטרנט | Jake2392 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 22 אוקטובר 2007 15:19 |
| שרשרת כלים | |
| |