![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all neseniai nusipirkau 512MB ATi Radeon X1650 kortelė Gerai pirmoji problema turėjau su įdiekite tvarkykles ir buvo juodas ekranas, nustatyti, kad tada turėjau problemą, kad mano Maitinimo ir 200Watts buvo mažas, tai, kad aš atnaujintas 350 Watt PSU kurių 90% nuolaida interneto svetainėse sakė, turėtų būti daugiau nei pakankamai Dabar mano problema dar blogiau, IVE turėjo tik vieną dieną ir Perfomance kortelė buvo daugiau nei išskirtinė, jos buvo puikus, tačiau anksčiau šiandien žaidimo Counter Strike 1.6 ir kovinių ginklų kompiuteryje paleistas tik po 20 minučių žaisti, tai niekada atsitiko prieš ir pradėjo tik šiandien, kitą dieną po to, kai aš gavau kortelę, todėl jiems darant prielaidą, kad kortelės defektu, bet man reikia nuraminti Before I Go iškeisti į kitą kortelę tai atsitinka nuolat dabar, paleisti, perkraukite kompiuterį, perkraukite |
|
| |||
| |||
| Are you getting bluescreen, kai ji iš naujo paleisti, bet tai tik parodo, apie pusę antros, jei taip, pereikite prie sistemos savybes, pažangesnes, sistema ir atkūrimo parametrus, ir nuimkite varnelę "Automatiškai paleisti" ir tada spustelėkite Gerai. tada žaisti Counterstrike kol sistema avarijos ir po iš bluescreen paveikslėlį ar tik klaidų kodai. jei nėra bluescreen savo probally elektros gedimas ar perkaitimo problema, galite pasakyti, jei jos perkaitimo problema, liečia dėl grafikos plokštę, RADIATORIUS, jei ji dega tada jūs jos perkaitimo. daugiau realiai parsisiųsti ATI įrankiai ir jūs galite kontroliuoti temperatūros iš ten, bet jums teks žaisti pirmoje tada patikrinkite ar temps taip jūs gaunate krovinio temperatūra. 70 laipsnių yra pavojaus lygio manau. jei temperatūra yra bauda ir thers Nr bluescreen tada jos greičiausiai maitinimo ir jums reikia keistis jį vieną su didesnio galingumo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galingumas nesvarbu. Kas PSU prekės?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Su RAM klausimą čia? - 8GB rodo tik 3GB | Theresonly1 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 18 | Gegužė 27, 2009 13:52 |
| PSU,,, dar klausimas man | dsaliba | Cases & Power Supplies | 7 | 10 rugsėjis 2008 13:10 |
| PSU problema | ukmm | Cases & Power Supplies | 2 | 14 gruodis 2007 15:55 |
| Odd Ryšio numeris | DavidM | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 lapkritis, 2007 17:29 |
| Interneto numeris | Jake2392 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 22 spalis 2007 15:19 |
| Temos įrankiai | |
| |