rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

HELP! ATI X1650 Nakład

Reply

Narzędzia wątku
Old 18-ta Wrz 2008, 22:48
Nowe państwa grupy

Default HELP! ATI X1650 Nakład

Hej wszystkim

Niedawno kupiłem 512MB ATI Radeon X1650 karty

Ok Pierwszy problem miałem z zainstalować sterowniki i był czarny ekran, stałe, że potem miałem problem, że mój powersupply z 200Watts było małe, więc i aktualizacja do 350 Watt PSU których 90% zniżki na stronach powiedział powinno być więcej niż wystarczające

Teraz mój problem jest jeszcze gorzej, ive tylko karty na dzień i wykonanie zostało ponad wyjątkowych, jego były wielkie, ale dzisiejszej gry Counter Strike 1.6 i broń bojową komputer uruchomiony ponownie się po 20 minut gry, to nigdy nie wydarzyło się przed i zaczęła się dopiero dzisiaj, w dzień po Mam kartę, więc zakładając im karty wadliwe, ale potrzebuje trochę reasekuracji przed idę je wymienić na inną kartę

zdarza się ciągle, restarcie restarcie reboot
Old 20-te Wrz 2008, 15:37
Grupa dawcy

jesteś dostaję Bluescreen kiedy ponowny rozruch, ale to tylko pokazuje na około pół sekundy, jeśli tak przejdź do właściwości systemu, zaawansowane, ustawienia systemu i odzyskiwanie i odznacz "Automatycznie uruchom ponownie", a następnie OK. następnie odtworzyć counterstrike do awarii systemu i wysłać zdjęcie z Bluescreen lub kody błędów. jeśli nie ma jej Bluescreen probally elektrycznego winy lub przegrzania problem, można stwierdzić, czy jego przegrzania jeden problem dotykając Radiator na kartę graficzną, jeśli oparzenia następnie jego przegrzania. bardziej realistycznie pobrać ati narzędzi można monitorować temp. stamtąd, ale będziesz musiał gry pierwszej następnie sprawdzić czas, aby uzyskać obciążenie Temp. 70 stopni to myślę, że poziom zagrożenia. jeżeli temperatura jest w porządku i nie thers Bluescreen następnie jej najprawdopodobniej zasilacz i należy je wymienić na jedną z większą moc.
Old 20-te Wrz 2008, 15:58
Grupa dawcy

Moc nie ma znaczenia.

Jaka jest PSU marki?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.