menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

HELP! ATi X1650 Výtlačok

Reply

Thread Tools
Old 18. September 2008, 22:48
Nový člen skupiny

Ahoj všetkým

Nedávno som kúpil X1650 ATi Radeon 512mb karta

Ok prvý problém som mal s inštaláciou ovládačov a bola čierna obrazovka, pevné, že potom som mal problém, že môj powersupply z 200Watts bol malý na to, aby aj aktualizované na 350 Watt PSU, ktoré 90% z uvedenej webovej stránky by mali byť viac než dosť

A teraz môj problém je ešte horšie, IVE len kartu na jeden deň a Perfomance bolo viac ako výnimočné, jeho boli veľké, ale dnes hrá Counter Strike 1.6 a bojovať zbraní počítač restartoval sám po 20 minútach hry, to sa nikdy sa stalo pred a začala dnes, deň potom, čo som dostal kartu, takže im prevzatie karty chybné, ale aj potrebu určité upokojenie pred i ísť vymeniť za inú kartu

sa stáva stále hneď, restart, restart, reštartujte
Old 20. September 2008, 15:37
Darcu Skupina

ste získať bluescreen keď reboots ale len asi pol druhej, a ak áno, choďte na vlastnosti systému, pokročilých, využitie systému a nastavenia, a zrušte začiarknutie 'automaticky restart' a potom ok. protiuder potom hrať, kým sa systém zrúti a po obraz o bluescreen alebo len poruchové kódy. ak nedôjde k jeho bluescreen probally elektrickej zavinenia alebo prehriatia problém, môžete zistiť, či je to prehriatia problém dotýka chladiča na grafickú kartu, ak ju pália vás potom jeho prehriatiu. viac realisticky stiahnuť ati náradie a môžete sledovať temp tam ale budete musieť hrať hru prvej potom skontrolovať temps tak dostanete náklad temp. 70 stupňov, je nebezpečenstvo úrovni aj myslieť. v prípade, že teplota je v poriadku a žiadne thers bluescreen potom jeho najväčšou pravdepodobnosťou na napájanie a mali by ste vymeniť za ten s vyšším príkonom.
Old 20. September 2008, 15:58
Darcu Skupina

Príkon nevadí.

Čo je to PSU značku?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.