![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы свима Недавно сам купио 512МБ АТИ Радеон Кс1650 картице Ок први проблем сам имао са било инсталирате дривер и црни екран, који фиксно, тада сам имао проблем да мој поуерсупплы од 200Уаттс је био да се за мале, тако и ажурирана до 350 Уатт псу којем 90% офф уебове рекао би требао бити више него довољно Сада мој проблем је још горе, имам само имала картицу за један дан и перфоманце је више од изузетне, његова је велика, али раније данас свира цоунтер штрајк 1/6 и борбене оружје рачунар поново подизање система и сам после 20 минута игре, то никада није пре него што се догодило, а тек је започео данас, дан након што сам добио картицу, тако да им претпостављив картица неисправан, али ми треба нешто пре него одем осигурање размене га за неку другу картицу то се дешава стално сада, поновно подизање система, покретање, поново подизање система |
|
| |||
| |||
| сте узимајући блуесцреен када то поновно подизање система, али то само показује за око пола секунде, ако је тако иди на сыстем пропертиес, адванцед, система и опоравка поставке и искључите 'аутоматски рестарт', а затим ОК. Тада играти цоунтерстрике све док систем црасхес и постављати слике на блуесцреен или једноставно грешка кодова. ако нема блуесцреен један њен пробаллы електричне кривицом или прегрејавања проблем, можете рећи ако је његов један проблем прегрејавања додиривање хеатсинк на графичком картицом, ако је опеклина коју онда његова прегрејавања. више реално доунлоад ати тоолс и можете пратити темп од тамо, али ћете морати играти први Темпс затим проверити тако да се лоад темп. 70 степени је ниво опасности мислим. ако је темп тхерс је у реду и нема блуесцреен онда његова највероватније напајање и требали бисте га за једну размену са вишом снагом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрошња у ватима не смета. Шта је бранд псу?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са РАМ-а овде? - Само за 8ГБ приказује 3ГБ | Тхересонлы1 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 18 | 27 мај 2009 13:52 |
| Псу,,, још увек у питање за мене | дсалиба | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 10. сеп 2008 13:10 |
| Псу проблем | укмм | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 14 децембар 2007 15:55 |
| Одд Цоннецтион Иссуе | ДавидМ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 5 новембар 2007 17:29 |
| Интернет издање | Јаке2392 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 22 октобар 2007 15:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |