![]() |
|
| |||
| |||
| Hey tüm Son zamanlarda 512MB ATI Radeon X1650 kartı satın Tamam ilk sorun i yüklemek ile sürücü ve bir siyah ekran, sabit yani 350 Watt PSU hangi web sitelerini kapatma% 90 olması gerektiğini söyledi güncellenen, sonra ben, bu 200Watts benim küçük güç kaynağı için bu bir sorun vardı vardı fazlasıyla Şimdi benim sorun bile daha kötü olduğunu, ive sadece istisnai daha sonra, kendi edilmiş, ancak çok daha önce bugün Counter Strike 1,6 ve mücadele silah bilgisayarda oyun oynarken 20 dakika sonra kendisini yeniden başlatılması bir gün ve Perfomance için kartı vardı, bu hiçbir zaman önce ve sonra oldu i kartı var sadece bugün, bir gün başladı, bu nedenle kart hatalı varsayarak Sohbet, ancak farklı bir kart için döviz git biraz güvence gerekir bunu sürekli şimdi olur, yeniden doğmuş yeniden doğmuş yeniden doğmuş |
|
| |||
| |||
| sen ne zaman yeniden doğmuş ama sadece yarım saniye gösteriyor, eğer bu sistem özellikleri gitmek, gelişmiş sistem ve kurtarma ayarlarını ve işaretini kaldırın 'otomatik' ve sonra Tamam'ı yeniden bir bluescreen alıyorsanız. sonra counterstrike sistem çöker kadar oynamak ve bluescreen bir resmi yazı ya da sadece hata kodları. varsa onun probally elektrik arıza veya aşırı sorun, size hiçbir bluescreen eğer grafik kartı üzerindeki heatsink dokunmadan tarafından aşırı bir sorun varsa, o da aşırı bir yanıklar. daha gerçekçi indirmek ATI araçları ve buradan Temp izleyebilirsiniz ancak böylece yükü ısı elde ilk sonra temps kontrol oyun oynamak gerekiyor. 70 derece tehlike seviyesi I think. Eğer ısı iyi ve en güç kaynağı olasılıkla hayır bluescreen thers ve bir daha yüksek vat miktarı ile bu değişimi gerekir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vat miktarı önemli değildir. Ne PSU markası nedir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |