![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! Нещодавно я купила X1650 512MB ATi Radeon карт Ok Спочатку я була проблема з установкою драйверів і було чорним екраном, зафіксовано, що, тоді я був питання, що моя Powersupply з 200Watts був малий для нього, так що я оновив до 350 Вт блок живлення яких 90% знижка сайти заявив, повинні бути більш ніж достатньо Тепер моя проблема ще гірше, Ive була тільки картка на один день і перформанс був більше, ніж винятком, її було більше, але раніше сьогодні грає Counter-Strike 1.6 і боротьби зі зброєю перезавантаження комп'ютера сама собою після 20 хвилин гри, це ніколи не траплялося, і тільки почали сьогодні, в день, після того як я отримав карт, так що їм припускаючи несправних карт, але мені потрібен певний підтвердження, перш ніж піти обміняти її на іншу картку Постійно це відбувається зараз, перезавантаження, перезавантажте комп'ютер, перезавантажте комп'ютер |
|
| |||
| |||
| Ви отримуєте Bluescreen Після перезавантаження, але це тільки показує, близько пів на другу, якщо для цього заходимо в Властивості системи, Додатково, системи і відновлення налаштувань і зніміть прапорець "Автоматично перезавантажити", а потім ОК. Потім грають Counterstrike, поки система збоїв і відправити фотографію в Bluescreen або просто коди помилок. если нет Bluescreen probally своїй вині або електричні перегріву проблему, можна сказати, якщо її перегріву, доторкнувшись до радіатора відеокарти, якщо вона горить ви тоді його перегріву. більш реалістично завантажити інструмент ATI і ви зможете контролювати темп звідти, але Вам доведеться грати в цю гру першого потім перевірити Temps так що ви отримаєте навантаження темп. 70 градусах я думаю, рівень небезпеки. якщо темп прекрасно і Thers Bluescreen немає, то її, швидше за все, блок живлення, і ви повинні обміняти її на один з більш високої потужності. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потужність не має значення. Яка марка БП?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випуск ОЗУ тут? - Тільки 3 Гб 8GB Показані | Theresonly1 | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 27 травня 2009 13:52 |
| Блок живлення,,, ще питання для мене | dsaliba | Справа & блоки живлення | 7 | 10 вересня 2008 13:10 |
| БП випуск | ukmm | Справа & блоки живлення | 2 | 14 грудня 2007 15:55 |
| Непарного з'єднання випуск | DavidM | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 листопада 2007 17:29 |
| Інтернет випуск | Jake2392 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 22 жовтня 2007 15:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |