менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

HELP! ATI X1650 випуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 вересня 2008, 22:48
Нові члени групи

Default HELP! ATI X1650 випуск

Всім привіт!

Нещодавно я купила X1650 512MB ATi Radeon карт

Ok Спочатку я була проблема з установкою драйверів і було чорним екраном, зафіксовано, що, тоді я був питання, що моя Powersupply з 200Watts був малий для нього, так що я оновив до 350 Вт блок живлення яких 90% знижка сайти заявив, повинні бути більш ніж достатньо

Тепер моя проблема ще гірше, Ive була тільки картка на один день і перформанс був більше, ніж винятком, її було більше, але раніше сьогодні грає Counter-Strike 1.6 і боротьби зі зброєю перезавантаження комп'ютера сама собою після 20 хвилин гри, це ніколи не траплялося, і тільки почали сьогодні, в день, після того як я отримав карт, так що їм припускаючи несправних карт, але мені потрібен певний підтвердження, перш ніж піти обміняти її на іншу картку

Постійно це відбувається зараз, перезавантаження, перезавантажте комп'ютер, перезавантажте комп'ютер
Old 20 вересня 2008, 15:37
Донор групи

Ви отримуєте Bluescreen Після перезавантаження, але це тільки показує, близько пів на другу, якщо для цього заходимо в Властивості системи, Додатково, системи і відновлення налаштувань і зніміть прапорець "Автоматично перезавантажити", а потім ОК. Потім грають Counterstrike, поки система збоїв і відправити фотографію в Bluescreen або просто коди помилок. если нет Bluescreen probally своїй вині або електричні перегріву проблему, можна сказати, якщо її перегріву, доторкнувшись до радіатора відеокарти, якщо вона горить ви тоді його перегріву. більш реалістично завантажити інструмент ATI і ви зможете контролювати темп звідти, але Вам доведеться грати в цю гру першого потім перевірити Temps так що ви отримаєте навантаження темп. 70 градусах я думаю, рівень небезпеки. якщо темп прекрасно і Thers Bluescreen немає, то її, швидше за все, блок живлення, і ви повинні обміняти її на один з більш високої потужності.
Old 20 вересня 2008, 15:58
Донор групи

Потужність не має значення.

Яка марка БП?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Випуск ОЗУ тут? - Тільки 3 Гб 8GB Показані Theresonly1 Процесори, материнські плати RAM & 18 27 травня 2009 13:52
Блок живлення,,, ще питання для мене dsaliba Справа & блоки живлення 7 10 вересня 2008 13:10
БП випуск ukmm Справа & блоки живлення 2 14 грудня 2007 15:55
Непарного з'єднання випуск DavidM Мережа, Модеми & VoIP 1 5 листопада 2007 17:29
Інтернет випуск Jake2392 Мережа, Модеми & VoIP 1 22 жовтня 2007 15:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.