![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима. Гледам у куповину нове графичке карте овог лета (после ГЦСЕ) да замени моју старења 256МБ Кс700. Шта би ти пуно картица препоручити у £ 100 исх распон цена? Мој тренутни систем је: Шатл баребоне рачунара (хттп://еу.схуттле.цом/ен/десктопдефа...69_реад-10611/) АМД Атхлон 64 3800 + 1ГБ ДДР РАМ Много ХДД простора Уиндоус КСП 256МБ АТИ РАДЕОН Кс700 / ПЦИ-Е Идеално би било, способност да се играју Заборав лепо би било лепо. Било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Меан МАШИНА!
|
|
| |||
| |||
| ПС ако вам се добија овај ИД саветују још мало РАМ-а мозда надоградње до 2ГБ Покушајте овде ако желите да је, али то може да помогне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| као што су КСП-ИД ићи за високе 7 серије картица
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вероватно могао да добијем 9600ГТ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| за око 100 килограма опсег Препоручујем. (од сцан.цо.ук) Први избор ...хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=771460 Сада сам препоручујемо вам овај 9600ГТ ... за 1 из простог разлога ... доживотну гаранцију. И ја верујем да надоградите свој БФГ картицу после толико година. спецификације језгра 700 - меморија 1900 - Схадер? цена £ 128 фунти Инц. ПДВ тај мој најбољи избор за вас ако ваша другарица ти иде са било којим да би се једном само због квалитета цене и гаранције картице. Други избор: КСФКС 9600ГТ хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=773802 сад ако вам није толико забринут због гаранције, онда је ова картица је боља за тебе мислим. основне 700 - МЕМ 2000 (једина разлика која иснт много разлике) - Схадер? 3. Избор МСИ 1ГБ! 9600ГТ Једина разлика је у 512 иде до 1ГБ и даље 700 цоре и 1900 МЕМ хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=773963 Тхереса везу. Али верујте ми БФГ је логичан избор због гаранције. И њена добра картица. Могу ли сада добити Амин! |
|
| |||
| |||
| Амин заиста, браћо! Неки озбиљно добар савет, живели! А тахнкс о савете о РАМ-а такође ћу испитати узимајући превише дрво које;) Хвала јос једном, сви. |
|
| |||
| |||
| РАМ шта радите тренутно имате ... јер ако имате испод ПЦ-6400 можете покупити 2ГБ ПЦ-6400 РАМ искључен скенира за 35 Услуга ... и тако је Вук добар бренд |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате ли помоћ у одабиру Графичка картица! Молимо прочитајте! | Телефон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 фебруар 2009 12:38 |
| Помоћ потребна одабира нове графичке картице | Баылисс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 октобар 2008 13:19 |
| Одабир видео картице | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3 април 2008 08:17 |
| Требате ли помоћ у одабиру звучна картица | Громовник | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 5 | 2 јануар 2008 13:43 |
| Одабир Грапхицс Цард | стаинсор | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11. јула 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |