![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво ли си помисля, че графична карта? ATI Radeon HD 3200 Мисля, че мога да играя StarCraft 2? Дявола 3? WoW? CS: S? Аз просто искам да знам дали този компютър е добро като цяло за това е цената. : O Halp, моля. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, не може, и без това не. Той дори не са отделна видео карта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Аз не съм добър с това нещо .. Аз просто искам да съм в състояние да играят на тези игри и правя графики работа .. Аз съм го съхранява в продължение на повече от 10 + години. Имам 800 $ + родителите ми да помагам на няколко стотици. Можете ли да ми помогнете намери добър в Канада? |
|
| |||
| |||
| Не компютърът ще продължи ли "10 години" за игри - Опитвам се да играя нещо модерно на компютър от 1998 г. ще е рецепта за бедствие. В него ще продължи най-много ви е 2-3 години в модерността. Разбира се, винаги може да направи различни неща като текстообработка за толкова дълго, колкото искате, но графики актуализации бързо ще надминат него. Най-добрият prebuilt мога да намеря в Канада това, Но някои рецензенти отбележи повреда в корабоплаването. Вашият най-добър бас е да се изгради или тя си или сте някой го направя за теб.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Сравнение | kevvyb | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Юни 2009 15:11 |
| Вградена Нова DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - проблеми ... | hone26 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 7 май 2009 г. 21:05 |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Графика на карти & Монитори | 1 | 6 декември 2008 05:24 |
| Компютърна Надстройка за Socket 939 AMD 3200 машина? | Korac | Общи Хардуер Чат | 24 | 5-и парламентарен Nov 2008 01:51 |
| Radeon X850pro AGP | SEMPRON | Графика на карти & Монитори | 4 | 2-ро Jan 2008 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |